Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кънчо Стойчев: Записът е от частното пространство на Борисов. Вкъщи всеки може да говори както иска. Там звучи глас на човек, който е употреби алкохол, а Борисов не е човек, който употребява алкохол

вчера социологът заяви: Това не е езикът, който използва Борисов. Там звучи глас на човек, който е употреби алкохол, а Борисов не е човек, който употребява алкохол“.

Кънчо Стойчев

Бойко Борисов - един от най младите комунисти в България, комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец (Корнелия Нинова).

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Доколкото се разбира от записа, става дума за честното пространство на премиера. Всеки може да говори каквото си иска вкъщи. Разследване кой е направил записа, къде и дали е автентичен, няма да установи нищо. Но не чухме отговори за доста по-сериозни неща – атаките на Васил Божков.

Това заяви пред Нова телевизия социологът Кънчо Стойчев. Същият обаче само ден по рано отсече – записът е фалшив.

Припомняме, че в сутрешния блок на БНТ вчера социологът заяви: Това не е езикът, който използва Борисов. Там звучи глас на човек, който е употреби алкохол, а Борисов не е човек, който употребява алкохол“.

Narod.bg: Бойко Борисов не пие? Да, между 7 и 18 ч. После е на уиски и пури, любимото питие е „Ямазаки” от 340 лв. бутилката

Пие ли Борисов алкохол?

Познайте какво НЕ пие Бойко?

Вижте добре тази снимка и кажете – какво държи в дясната си ръка Бойко Борисов?

а) чаша с компот;
б) чаша с чай;
в) чаша с коняк;
г) чаша с неизвестен алкохол;
д) друго.

Задаваме тези въпроси, тъй като много от казионните медии, както и знайни и незнайни медийни герои се произнесоха, че Борисов не пиел. Така и не разбрахме какво точно не пие Борисов? /otupor.com/

Това бе и една от тезите на самия министър-председател. Тогава Борисов отсече, че се коментира как премиерът бил пиян по време на записа, а той не е близвал алкохол от 19-годишен.

„От атаките на Божков се твърдят доста по-сериозни неща, но ние не чуваме отговори. Прокуратурата ще разследва, но всички знаем, че подобни твърдения ще продължат да постъпват и то с доста по-висока конкретност“, коментира тази сутрин Стойчев.

По думите му заради високата степен на корупция у нас и „известните 50 лева, които се дават, за да се върши това и онова“ хората у нас са убедени, че със сигурност Васил Божков е давал пари, за политическа протекция и чадър над бизнеса.

Той коментира и скандалите в „ГЕРБ“, които клатят партията на управляващите:

„Дали Борисов ще хване метлата навреме, защото се натрупаха скандали и ще направи разчистване…“.

Стойчев беше категоричен, че обвиненията на Божков вероятно са верни, дотолкова, доколкото едва ли имало българин у нас да не знаел, че пари се дават от бизнесмени и пари се взимат от управляващите.

Сега, обясни той, за изборите всичко зависи от това дали Борисов ще хване метлата и ще проветри ГЕРБ.

Нова тв, Фрог нюз

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://onovini.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!