Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Бойко Борисов не пие? Да, между 7 и 18 ч. После е на уиски и пури, любимото питие е „Ямазаки” от 340 лв. бутилката

Не, Бойко не пие.... личи му по погледа, че не близва

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Преди дни социологът Кънчо Стойчев побърза да изчетка образа на Бойко Борисов със слугинския коментар, че „Борисов не е човек, който употребява алкохол”.

„Уточнението” на Кънчо дойде след излагацията със записа, изтекъл в интернет, в който очевадно пияният Бойко нарича шефката на парламента Цвета Караянчева „тъпа кърджалийска пу*ка”.

Предизвикалият бурен смях слагачески жест обаче се оказа колкото комичен, толкова и неверен, докладва пред Narod.bg източник от управляващата партия.

Питие като за всеки ден…

Оказа се, че министър-председателят не пие между 7 и 18 ч., след това задължително си налива уиски. Ежедневното питие на ген.-лейтенант инженер д-р Бойко Борисов е 12-годишно „Кардю” (Cardhu 12 Year Old) за „скромните” 90 лева, което често споделя с най-близките си, сред които Владислав Горанов и Томислав Дончев, издаде източникът на Narod.bg в ГЕРБ, имал честта да ходи на гости на премиера в Банкя.

Японската класика от 340 лв. бутилката е за по-тържествени поводи

Отново 12-годишно уиски, но този път японското „Ямазаки” (Yamazaki 12 Year Old) си налива в чашата Борисов при по-специални поводи. Цената също е специална – 340 лева бутилката, почти колкото една средна пенсия у нас, която е около 400 лв.

Както подобава, чашата с елитно питие Бойко гарнира с пура „от големите”, каквато му е подарявал и нарочения за жертва бизнесмен Васил Божков.

Снимката на пура с образа на Борисов бе пусната от Васил Божков

Според опозицията в ГЕРБ провлаченият глас на Борисов, който чуваме от уличаващото аудио, може да не е заради прекаляване с „Ямазаки” за 340 „кинта”, а от употреба на скъпи упойващи вещества, каквато клюка върви от години, обясни информаторът на Narod.bg.

Иначе преди дни министър-председателят за пореден пък подчерта, че не употребява алкохол. Изобщо – нито капка…

Причината за това бил много лош спомен от младежките му години, свързан с вино. Ето как самият той обясни неприязънта си към спиртните напитки:

„Много пъти съм казвал, че няма човек, който да каже, че е пил с мен. Единственият случай, когато се напих бях на 19 години. Преди това не бях близвал алкохол.

Пиеха вино от една голяма туба – 20 литра. Казаха ми: „Брато Борисов, ела да пиеш“. Аз не бях пил, ама знаех, че е срамно да не си пияч. Страх ме беше, но ми сипаха една голяма чаша вино. Бях уморен, ама пих от това вино.

И пия, пия виното, то като лимонада. Не усещам нищо. Чакам да съм се напил, не съм. Викам сипи още. Сипват, а аз – жаден. И отивам да си просна кимоното в банята. Прехвърлих го на една тел и гледам огледалото идва към мен. Едва излязох. Лягам си и изведнъж като ми се завъртя всичко живо и като започнах да повръщам. Отрових се. От тогава никога не съм бил пиян“, развесели „мисирките” баш баканинът на България в типичния си стил.

Снимка: clubz.bg

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://narod.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!