Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Радев: Борисов да докаже, че записът е фалшив

И ако г-н Борисов твърди, че записът е фалшив, нека да се докаже и, ако наистина е фалшив, то фалшификаторът трябва да бъде заловен и наказан.

Това заяви президентът Румен Радев в Доброславци, където наблюдава редовни тактически занятия на служителите на НСО. 

"Въпросът е дали ми вдъхва увереност управлението на България в момента. Мисля, че всички ясно виждаме всичко, което се случва. А демонстративното нежелание на премиера да се провери автентичността на аудиозаписа е най-малкото странно. Защото става въпрос за държавата ни, която е дълбоко дискредитирана. Този запис представлява груба и брутална атака срещу българския парламент, демонстрира се авторитаризъм", обясни президентът.

Крупни корупционни схеми с властта изключват моя подкрепа, заяви още той. 

Бъдещето, което ни очаква, е такова – България да бъде управлявана от проблемни коалиции. Всички виждате, че още в зародиш започват разни търкания и отстъпления от предизборните програми, коментира Радев последните искри между Обединените патриоти и ГЕРБ заради доброволческите отряди. 

Президентът обяви, че ще пропусне тазгодишният парад в Москва по случай Деня на победата, посочвайки, че графикът му вече е запълнен достатъчно и едва ли ще успее да присъства и в руската столица. Също така заяви - "няма как да рискувам българският президент да бъде под карантина".

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!