Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов няма да иска проверка на скандалния запис, но го обяви за „фалшификат“

Няма лоша реклама, заключи премиерът

Премиерът Бойко Борисов няма да иска проверка на изтеклия запис, за който се твърди, че е записан негов телефонен разговор с неизвестен събеседник. В него той прави вулгарни оценки на председателката на парламента Цвета Караянчева, разказва как Цацаров и Гешев го уведомяват предварително на кого ще повдигнат обвинения, надсмива се на чужди премиери и нарежда проверка на „Еврохолд“, защото се дразни от собственика му. Записът, в който мъжът с неговия глас е скандален, на думи нарушава закони, обижда, Боисов го окачестви просто като реклама.

„Няма лоша реклама, каквото иска да говорят, да обясняват”, заяви той, цитиран от БГНЕС,

Ген. Атанас Атанасов: Борисов цитира мафията

На въпрос на журналисти за публикуван запис, уличаващ Борисов в тежка злоупотреба с власт и недопустимо циничен език, премиерът заявява - “Няма лоша реклама”!
Това е първата част от известна крилата фраза на мафията, която завършва - “... важното е да не ти сбъркат името”!

Издайническото подсъзнание! 

Ген. Атанас Атанасов, Фейсбук

след като направи инспекция на пътя Ботевград – Мездра. Борисов заяви, че няма какво да се занимава. Обясни на репортерите, че като бил в Давос, им показали как изглеждат материали, монтиранит с дийпфейк.

Едно “птиче” днес ми сподели, че изтеклият запис на разговор с гласа на Борисов е основната причина за създаването в МВР на паралелно УБО!

Ген. Атанас Атанасов, Фейсбук

„Колкото искат политически проекти да си правят. Ние си правим нашия от тук – от Ботевград – Мездра“, коментира Борисов заявките за нови проекти, визирайки тази на Васил Божков. За него той заяви: „Божков да се върне да си плати данъците”.

„Редно ли е да даваме пари, а платежоспособните българи да отиват в Гърция. Хората трябва да рекламират, те трябва да поемат ангажимент. Избирайки други туристически дестинации българите протестират“, коментира още премиерът. „Решили сме днес да отворим границите. Ето един прекрасен пример българите да подкрепят туристическия бранш, а да не протестират срещу българския туристически бранш, избирайки други туристически дестинации. Това е протест. Браншът трябва да привлече половин милион българи, които ще отидат да си изхарчат парите в Гърция. Туристическият бранш трябва да каже на хората – елате, хотелите са ни по-хубави, по-чисти, по-сигурни”, заяви още той. „Редно ли е да даваме пари, а българите, платежоспособните, да отиват в Гърция. Ние даваме пари – ето 60/40, но диалогът е с хората – те трябва да рекламират”, посочи още премиерът.

„Обещали сме на хората да разширим пътя Ботевград – Видин и вече го правим на пълни обороти. Модернизирането му е от изключително значение за Северозападна България. Само за няколко дни е свършена много работа. Изграждането на целия път ще струва половин милиард лева, но това ще промени и ще помогне много за развитието на района. До 2-3 месеца ще се работи по всички лотове. Толкова е красиво, но тук са само скали и дерета и за строителите е трудно. Вярвам, че работниците ще се справят бързо, защото в последните години в България се изградиха много пътища и вече имат голям опит“, написа във фейсбук премиерът Борисов.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.rikoshet.org/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!