Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Комунистически игри? Цветанов: Борисов и Т. Дончев са зависими от Русия! сДС се разпознаха в ГЕРБКП за изборите

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Цветан Цветанов – комунист, служител в ДС! (Седмо управление). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци, за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осман Октай онагледява как комунистите са в основата на всичко което се случва в България под фалшивите лозунги за Демокрация.
КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Сходни процеси протичат в цял свят. Защо се прави това? За да бъде накаран всеки един човек да направи избор: Иска или Не комунизма

Цветанов удря: Борисов и Томислав Дончев са зависими от Русия

Бившият втори в ГЕРБ и настоящ председател на Евроатлантическия център за сигурност Цветан Цветанов посочи премиера Бойко Борисов и вицепремиера Томислав Дончев като официални представители на правителството, които са зависими от Русия чрез реализация на големи енергийни проекти на неоправдано високи цени.

Пред Дарик радио Цветанов назова тези две имена във връзка с публикуван от организацията анализ, в който са засегнати и руските енергийни проекти в България. Според тази част на анализа официални правителствени и бизнес представители са зависими от Русия, а ресурсите за постигане на тази зависимост се осигуряват чрез реализация на големи инфраструктурни проекти в строителството и енергетиката, с участието на наши компании, като поръчките се възлагат на неоправдано високи цени.

СДС обяви ще играят с ГЕРБКП на изборите

„Най-вероятно ще играем с ГЕРБ на парламентарните избори, стига те да имат това желание. От наша страна има желание”. Това заяви главният секретар на СДС Илия Лазаров пред Нова тв.

„Считаме за наши потенциални идеологически партньори колегите от ДСБ. За съжаление те силно отидоха в център-ляво, порозовяха от техните отношения с „Да, България” и „Зелените”, които са си ляво-центристки формации. Но част от колегите в ДСБ, а и самото ДСБ винаги са добре дошли за наши партньори, стига да имат друго развитие”, коментира още Лазаров.

Преди това той обясни, че СДС е с дясно центристка партия и изповядва принципите на ЕНП, в която членуват и ГЕРБКП,

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Бойко Борисов - един от най младите комунисти в България, комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане партиец (Корнелия Нинова).

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП! Бойко уж се отказва от партията-майка едва през 1995-а: Разследване на Narod.bg

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

и „Демократична България”. Освен това възгледите в СДС не се различавали много от тези в ДПС.

„Имаме доста голям консенсус с тях”, каза още Лазаров.

Основният идеологически опонент на СДС били БСП.

„По-икономическата тематика сме силно против. Притеснени сме, че тяхното икономическо гуру е Румен Гечев. Проф. Гечев си има типично левите възгледи”, коментира Лазаров. Силно го притеснявало това, че от БСП искат промени в данъчната система.

„СДС е категорично против да се променя данъчната система”, заяви Лазаров.

Той отправи критики и към поведението на БСП в момента на криза.

„По време на такава криза като сегашната има 2 вида поведение. Политиканстването, което правиха от БСП. И държавническото управление. По време на криза не може да се държим безотговорно и да политиканстваме”, заяви Лазаров.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

https://lupa.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!