Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мира Радева: Бях в офиса на Божков на улица "Московска". За пръв път видях бронирани пердета – Татяна Кристи: А сега ХОП! Черепа става ”алтернатива”

Колаж Булфото

Социоложката Мира Радева определи заявката на Васил Божков за политически проект, като нещо несериозно и разказа за своя среща с него, на която е била поканена от хазартния бос на улица "Московска" преди години, по повод на политически проект за парламентарни избори, като Божков е лобирал за известен бизнесмен, който произвежда колбаси. 

"Оставаше 1 месец до изборите и аз казах, че са закъснели и ще загубят. Тогава за първи път видях, че има и бронирани пердета", каза Радева пред Радио Пловдив, цитирана от "Стандарт".

Татяна Кристи: А сега ХОП! Черепа става ”алтернатива”

Аз стоя и се чудя и мая на "мъдростта" на българския народ. Ето гледам сега десетки хиляди подкрепят партия на Черепа -- "Българско лято" и това май не е виц.

Най-смешното е, че подкрепят Черепа като "алтернатива" на Борисов на база на дружелюбни и мазни смс-си, изнесени от самия Череп, които си е разменял с Борисов и Горанов, на база на някакви смачкани бележчици с някакви тъпи мутренски драсканици с Домусчиев... и навсякъде в тази комуникация Божков е пръв приятел с всичките тия, дето той ги нарича сега "хунта."

А сега ХОП!

Черепа става "алтернатива".

И наивници се спускат дружно да се радват на тази гангестерска вакханалия без капка гнусливост, камо ли мисъл...Много тъжно.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://petel.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!