Следвайте "Буднаера" в Телеграм

БОЕЦ дадe Борисов на Кьовеши и ЕК за изтеклия аудиозапис

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Loremipsum

Вижте пълния текст от сайта на БОЕЦ:

 

"Цинизмите по адрес на Караянчева не са важни, Борисов не може да ни изненада със своят цинизъм и простащина! Важните в този запис са секундите, в които Буда говори за „Къщите за тъщи”. Той се хвали, че е предупредил Манолев и е наредил на МВР проверки и няма да пожали никой от „неговите”, за да удари и Йончева. Това означава, че поръчаните от Борисов проверки нямат за цел установяване на извършените нарушения и уведомяване на Брюксел, а целят разчистване на сметки!

 

Същото казва и министър Танева във видеото, в което призовава земеделските производители да укрият от Европейските институции информацията за проверките и установените огромни злоупотреби с европейски средства, за „да не разберат в Брюксел какви измамници сме” и да не ни спрат парите, за което БОЕЦ вече сезирахме европейската комисия и европейската прокуратура.

 

Последният запис на Борисов е нужното ни доказателство! Миналата година, както екипа на Биволъ, така и БОЕЦ подадохме сигнали до ЕК за скандала „Къщи за тъщи” и бруталното източване на европейските фондове осветлено след разкритията на биволите! Сега БОЕЦ ще присъединим този запис към внесеният сигнал и ще поискаме не от гешевтарската, а този път от ЕВРОПЕЙСКАТА ПРОКУРАТУРА експертиза на записа и проверка на думите на Борисов и всички действия на българските институции, които вече изпраха голяма част от апартаментаджиите и собствениците на къщи за гости. Този запис и скандал ще бъдат и една от темите при срещата на БОЕЦ с г-жа Лаура Кьовеши – ръководител на европейската прокуратура! Имаме точното доказателство потвърждаващо злоупотреби с евросредства и прикриването им от страна на българските институции и повече Борисов и бандата му не могат да крият мафиотският си облик. Бой до дупка! Това е точно в ресора на Кьовеши. Изискваме Европейската прокуратура да разпореди извършването на независима експертиза на автентичността на записа и да бдъе извършена проверка на всички данни и факти съдържащи се в подадените от нас сигнали за злоупотрени с европесйки средства.


Прилагаме текста на сигнала:

 

ДО

ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ

ГОСПОЖА УРСУЛА ФОН ДЕР ЛАЙЕН

ДО

КОМИСАРЯ ПО ПРАВОСЪДИЕ

ГОСПОДИН ДИДИЕ РЕЙНДЕРС

ДО

КОМИСАРЯ ПО ВЪТРЕШНИ РАБОТИ

ГОСПОЖА ИЛВА ЙОХАНСОН

ДО

ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ

ДО

РЪКОВОДИТЕЛЯ НА ПРОКУРАТУРАТА НА ЕРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ

ГОСПОЖА ЛАУРА КЬОВЕШИ

 

ПРИЛОЖЕНИЕ

КЪМ СИГНАЛИ НА БОЕЦ ОТ 26.03.2019г. И 08.06.2020г.

 

От Сдружение Гражданско движение „БОЕЦ – БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНА С ЕДНА ЦЕЛ“ с ЕИК 176949776, Адрес: гр. Видин, к-с „Панония“, блок 4, вход „З“, ап. 157, представлявано от Георги Борисов Георгиев, председател на УС, e-mail: gdboec@abv.bg

Като неправителствена организация с дейност в обществена полза и в качеството ни на представители на гражданското общество в България, ГД „БОЕЦ” представяме на вашето внимание аудиозапис съдържащ допълнителна информация за измами със средства на Европейският, като приложение към подадени от нас сигнали от 26.03.2019г. и 08.06.2020г.

На 12.06.2020г. в YouTube и в аудиоплатформата SoundCloud беше публикуван 7-минутен запис, разпространен от българските медии съдържащ телефонен разговор на Бойко Методиев Борисов, премиер на Република България.

Записът, освен цинични изрази и оценки за председателят на българският Парламент, г-жа Цвета Караянчева, съдържа и изказвания на Бойко Борисов касаещи проверките на „Къщи за гости”, които той твърди, че е разпоредил на МВР да извърши след разкритията на сайта „Биволъ” за огромни злоупотреби с европейски средства при тяхното изграждане. Борисов заявява, че е предупредил бившият зам.-министър на икономиката Александър Манолев, уличен от разследване на Биволъ, че ползва като лична резиденция такъв обект. От думите на Борисов става ясно, че разпоредените проверки и действията на институциите нямат за цел установяване на извършените злоупотреби и нарушения и уведомяване на европейските институции за тях, а се цели разчистване на сметки, като чрез тези проверки бъде компрометирана бившата журналистка и настоящ евродепутат Елена Йончева, чиито роднини също са участвали в проекти финансирани с европейски средства за изграждане на къщи за гости.

Това потвърждава поръчковият и избирателен характер на действията на българските институции и стремежа им да укрият от Брюксел реалните данни за извършените злоупотреби, а действията на прокуратурата и МВР се свеждат до репресии им разчистване на сметки. Подобни са действията и думите на министър Десислава Танева, огласени в друг видеозапис, в който тя призовава земеделските производители да не дават гласност и да прикриват извършените проверки и установените злоупотреби с европейски средства по схемата за директни плащания „Обвързана подкрепа”. Целта е, по нейните думи „да не се хвалим пред Брюксел какви измамници сме, за да не ни спрат парите”. За този казус БОЕЦ вече сезирахме ЕК и Европейската прокуратура със сигнал от 08.06.2020г.

Въпросният аудиозапис съдържа и изказвания на Бойко Борисов касаещи разговори между него и премиери на европейски държави, представени изключително цинично. Борисов разказва и как в присъствието на финансовият министър Владислав Горанов, главният прокурор Сотир Цацаров и зам. главният прокурор и настоящ главен прокурор Иван Гешев, е провел тези разговори. Чува се ясно и как Борисов разказва, за поръчани от него репресии и проверки на независими държавни институции насочени спрямо частна фирма и нейният собственик, който не се е съобразил с него. Точните му думи са: „Иначе раздуйте това, че вкарах това КФН по „Еврохолд“ на тоя да му размажа физиономията, че не се съобразява с мене. Това е много важно“.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!