Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Сашо Диков: Борисов ще рухне за дни, ако прокуратурата се заеме с него

.

Сашо Диков

Бойко Борисов и цялото му управление могат да се срутят буквално за няколко дни, ако прокуратурата се заеме с него. Или пък ако се появи алтернативно интелигентно управление. Това коментира в ефира на 7/8 тв Сашо Диков.
"Борисов не вижда по-далеч от джипа си и багера. Това е", посочи той.

Записът, който излезе тези дни не е нещо ново. И преди е имало записи, за които Борисов първо мълча, а след години си призна, че са истина. Така че това не е нищо ново, коментира Диков.

По негово мнение много хора в страната мислят, че той трудно може да падне от власт, че няма алтернатива. "Не е така. И за Живков така мислехме, но за няколко часа нещата се промениха. Беше като гръм от ясно небе, но се случи", посочи той.

Само ако Мая Манолова бе станала кмет на София и нещата щяха да почнат да падат, допълни той.

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!