Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ГЕРБКП се разяжда от скандали, привърженици на комунистическите лидери Борисов и Цветанов се хванаха гуша за гуша!

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Цветан Цветанов – комунист, служител в ДС! (Седмо управление). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци, за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Откакто бившият втори в ГЕРБ Цв. Цв. се активизира и започна да критикува Борисов и ГЕРБ, по групите и форумите, свързани с властта, както и в профилите на феновете на Бойко, започна истинска война…

Представяме ви само част от една такава баталия с коментар на Лид Георгиева – една от най-яростните защитнички на Борисов. 

Наред с овациите на герберите, под поста й има и критични коментари, които пораждат скандали… Вижте едно към едно за какво става дума: 

Неуважаеми цветан цветанов!
В годините когато Борисов ти се довери,ние те приехме ,защото повярвахме на него!
Когато се зае с организационната дейност на партията,всички ти се радвахме,защото изгради структури, които само ти си знаеше как го правеше,но мнозина в партийните организации явно ти бяха верни като кучета! Когато припадаше по време на предизборните кампании от умора,ние припадахме от ужас ,че ще се поболееш! Когато се носеха слухове за извънбрачната ти връзка с видна прокурорка,ние бяхме зад теб и ти вярвахме безпрекословно !

Когато стана министър на МВР, всички ти вярвахме и оправдавахме твърдата политика която водеше! За подслушванията,за арестите,за съсипаните съдби на докторите от Горна Оряховица,за грешните арести,за избитите врати и записите на тези арести… за толкова много неща!

Дори когато правеше първите заменки на семейните ви апартаменти си казвахме ,че е нормално да вземеш по нови и голями,все пак имаш три дъщери! Но когато реши да направиш нови заменки в престижна сграда с личен асансьор за огромния си апартамент .. започнахме да се замисляме! Казват апетита идва с яденето! Но ти стана арогантно лаком!

И през цялото това време си си оплитал кошницата! Подмолно,милиционерски! Всичко минаваше през теб! Борисов ти беше дал картбланш и ти създаде паралелни структури в партията,верни единствено на теб! Явно в тесен кръг от кметове,областни управители и председатели на организации си подронвал с перфидна ”загриженост” авторитета на Борисов!

И всичкото това си го правил от злоба и завист,че не си толкова популярен и обичан като онзи,който те буташе напред!
И тази долна злоба и завист избива сега!
Интервютата които даваш сега те превърнаха в едно малко,недостойно и злобно човече,че дори и радев стои по-добре от теб !
До този момент Борисов в нито един момент не си позволи да говори за теб,не защото се страхува,а защото достойнството и морала не му позволяват да си служи с гнусни клевети,лъжи и манипулации!

Но какво пиша аз? Качества като морал и достойнство ти не притежаваш и това е факт който не търпи възражения!
Ти не си по-различен от всички червени лъжци и интриганти! Напротив,ти си много по-долен от тях!
За съжаление на всички онези които те харесваха и обичаха!

Снимка на Лид Георгиева.

И ОЩЕ:

82913230_2985412301577132_7290465201201503266_n

Ето и част от коментарите:

Nicola Borissof След всичко което той изговори напоследък за ГЕРБ и лично за Бойко Борисов ,ще кажа само едно : Храни куче да те лае !Написала си точно както е било ,въпреки ,че не е всичко !Партийните бай Ганьовци станаха прекалено много и осоено в БСП,ДБ и някои други ! Адмирации !

Rumyana Michevska Никога не съм го харесвала и никога не съм му вярвала! Подла и коварна душа! Бог вижда всичко!!!

Rumqna Marinova Нали вие го величаехте харесвахте, но когато някой напусне бързате да плюете и съборите авторитети и всичко. А знае ли някой каква е истината и какво изобщо ще стане? Утре може и да се срамувате от това бързане.Каква е гаранцията че може и да не направи партия и както каза Бойко че съжалява за него и утре да е на бял кон.Но хубаво е че имате мнение и сте откровени, аз уважавам точно такива хора да казват което мислят а не да блокирват и злобеят.Благодаря за откровението.

Ιουλισ Ιλτσεβσ Забравих те как припадахте по Цецо, утре така ше пишете и за Борисов.

Dimitrinka Ruseva Говорите за Цветанов, но защо нищо не казвате за идола си госпожо.Той сигурно е олицетворение на честността. По прост и нагъл премиер не сме имали до сега.

Таня Атанасова Dimitrinka Ruseva простите са тези, които от простотията си не могат да оценят това, което Борисов направи, и продължава с успехите си.

Източник: фейсбук

За комуниста бизнесмен, бизнесът значи далавера или по точно лъжа и кражба

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Още ли се питате кой управлява и днес България

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП! Бойко уж се отказва от партията-майка едва през 1995-а: Разследване на Narod.bg

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://onovini.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!