Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кой ще изчисти Бойковите обори? Къде е Херкулес?

Като гледам, никой у нас не иска властта и не се е втурнал да сваля Бойко и ГЕРБ. Пируетите на Божков са закачка, опозицията упорито отказва да сваля управниците, извънпарламентарните кутрета и палета само се ежат и Бойко фактически няма реална алтернатива.

Никой няма воля да поеме руля и да управлява, защото държавата е в тотален разпад и катастрофа и няма лидер, който да поеме отговорността, че може да се справи с разчистването на наследството, оставено от премиерчето и шайката му.

България е копи пейст на Авгиевите обори. А „Авгиевите обори в древногръцката митология са огромни обори на царя на Елида Авгий, син на Хелиос и съпруг на Епикаста, които не били почиствани 30 години. Когато Херкулес /Херакъл/ отишъл при Авгий му предложил да изчисти оборите му за един ден, ако царят му даде 1/10 от стадата си. Херкулес пробил от две противоположни страни стената и прекарал през дупките водите на реките Алфей и Пеней в Пелопонес.

Това е един от 12-те му подвига.“, казва справочната литература. Но справочната литература не споменава нищо за това кой живее в оборите и кой така яко ги е задръстил с боклуци и тор.

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Глава 8: КАК КОМУНИЗМЪТ СЕЕ ХАОС В ПОЛИТИКАТА

Ние си нямаме и Херкулес/Херакъл, както и реките Алфей и Пеней. Перловската и Владайската река няма как да свършат същата работа, защото са част от фекалните води на София и не могат да помогнат на измисления Хекулес/Херакъл, който съществува авансово в мечтите и сънищата на наивниците.

Любо Кольовски

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!