Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Заповед за разследване от Преходното китайско правителство

Преходно китайско правителство (China Interim Government)

Професионален дълг на военния е да защитава своята родина, да унищожава врага, да се съпротивлява срещу насилието и да пази гражданите, които спазват законите. Но днес някои военни части, на които им липсва достойнство, се подчиняват на командите на злата Китайска комунистическа партия (ККП) и стрелят по добродушните обикновени тибетски граждани. Въпреки, че те покриват с вестници надписите по танкове си заради своята гузна съвест, тяхното престъпно поведение ще бъде изложено напълно пред обществеността и те ще бъдат подведени под отговорност. С това Преходното китайско правителство (ПКП) провъзгласява своята заповед за разследване:

Който знае подробности за военни части, въвлечени в ужасното кръвопролитие, се очаква да предостави информация относно това, от кои военни бази са те, кои са техните генерали и т.н. Никой, който е участвал в тази кървава репресия, няма да може да избегне съдебен процес от трибунала на бъдещото правителство на Китай след дезинтеграцията на ККП, независимо дали е издавал нареждането или е изпълнявал заповедта за стрелба.

Едновременно с това ПКП призовава всички армейци да покажат достойнство и да не позволяват на злата ККП да ги манипулира, като при подходяща възможност да издигнат високо флага на Преходното китайско правителство и да започнат държавния преврат срещу ККП.   

Преходно китайско правителство

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!