Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Румен Гечев: Някакъв тулуп от Банкя обижда председателят на парламента. Цяла нощ не съм спал. Срам, позор и оставка!

.
Румен Гечев

Някакъв тулуп от Банкя обижда председателят на парламента. Цяла нощ не съм спал. Срам, позор и оставка!
Такъв бе коментарът на депутата от БСП Румен Гечев по повод изтеклите вчера аудиозаписи, в които премиерът Борисов борави с вулгарен език и използва обидни квалификации по адрес на Цвета Караянчева - председател на Народното събрание. 

Подобна възмутителна реакция имаше и сред други “червени” депутати, които използваха възможността да изразят позиция по време на пленума на левицата. 

Според Петър Мутафчиев България е вкарана в скандал, а проблемът не е цинизмът на премиера, а по какъв начин се управлява страната и как си взаимодействат различните власти - изпълнителна в лицето на Министерския съвет и законодателна в лицето на НС. 

“Ако това са вътрешнопартийни отношения и начин на обръщение в ГЕРБ, не мисля, че трябва да бъде в държавата”, смята още Петър Мутафчиев.

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!