Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Прокуратурата трябва да докаже, че записът на Борисов е монтаж, иначе държавата трябва да се премонтира

Прокуратурата трябва да докаже, че записът на Борисов е монтаж, иначе държавата трябва да се премонтира

Не е забавно просто ей така да оставим някой си да пуска просташки записи, че премиерът на България е простак, според който когато си прост е лесно. Защото тези записи ги слушат и децата на България и така този престъпник със записа кара всяко дете да си мисли, че трябва да остане просто, за да му е лесно, да обяснява всичко с простотията си и да не знае английски, за да стане премиер. Не е забавно! Никак не е смешно! Въобще не е дори за една усмивка! Прокуратурата трябва да докаже, че записът от вчера с гласа на министър-председателя е монтаж, а съдът да осъди монтажиста. Иначе българската държава трябва да се премонтира.

Спрете забавленията!

Полицаите трябва да намерят, прокурорите да обвинят, а съдът да осъди онзи, който вчера изпрати до медиите абсурден запис с гласа на премиера Бойко Борисов, въпреки че той написа във фейсбук как се забавлява със записа.

Никак не е забавно!

Не е забавно някой да внушава, че самият премиер на България може да бъде записан докато говори по мобилния от място, където се чувства у дома си, гледайки телевизия и слуша музика. Защото това внушава, че всеки в България може да бъде незаконно подслушван и трябва да се страхува какво говори дори с най-близките си.

Не е забавно неизвестен престъпник да изкарва, че премиерът на България нарича с нецензурни думи самия председател на Народното събрание на парламентарната република, която според него била проста ... Защото така този престъпник изкарва, че българският парламент е пълен с … (онази дума, с която не е възможно премиер да нарича онези, които са го избрали)

Не е забавно, че престъпникът със записа иска да ни накара да повярваме, че министър-председателят на България – за да размаже физиономията на бизнесмен, който не се съобразява с него – вкарва независимата Комисия за финансов надзор в Еврохолд, която компания е избрана от голяма чужда фирма като ЧЕЗ за купувач на бизнеса й с тока в една трета от страната. Защото така този престъпник със записа иска да ни накара да повярваме, че по същия начин ще бъде размазана всяка физиономия, която не се съобразява с министър-председателя, като размазването ще бъде раздуто.

Не е забавно да остане ненаказан онзи, който пуска запис, че уж премиерът днес или утре щял да повдигне обвинение, за да съсипе заместник-министър и изгори кмет. Защото така – даже да се отворят пак границите в Европа след коронавируса – онзи със записа обрича българите никога да не пътуват свободно в държавите от Шенген, където не приемат държави без независимо правосъдие.

Не е забавно да не лежи в затвора човека, разпространил запис с намеци, че лидерът на управляващата партия като премиер праща полиция срещу водача на листата за евродепутати на основната опозиционна партия. Защото така този човек намеква, че в България никой не може да бъде опозиция без да му пратят полиция.

Не е забавно някой скрито да злепоставя българския премиер, че … (пак прескачаме нецензурна дума) едни чужденци премиери на европейски държави, на които им го е … (още една дума, с която онзи със записа се опитва да вкара в устата на премиера като е ясно, че няма как един премиер да говори така особено за едни чужденци премиери) и сутринта се е направил на луд пред колегата баварец, колегата унгарец и колегата поляк как не бил разбрал нещо си понеже не знаел английски. Защото така онзи със записа иска да накара германците да не пуснат България да припари до еврозоната – колкото и държавни пари да се дадат в помощ на каквито и да е банки, както през тази седмица – понеже ще рискуват кой знае какво да стане с еврото, ако българите нещо не разберат на английски.  

Не е забавно просто ей така да оставим някой си да пуска просташки записи, че премиерът на България е простак, според който когато си прост е лесно. Защото тези записи ги слушат и децата на България и така този престъпник със записа кара всяко дете да си мисли, че трябва да остане просто, за да му е лесно, да обяснява всичко с простотията си и да не знае английски, за да стане премиер.

Не е забавно!  

Никак не е смешно!

Въобще не е дори за една усмивка!

Прокуратурата трябва да докаже, че записът от вчера с гласа на министър-председателя е монтаж, а съдът да осъди монтажиста.

Иначе българската държава трябва да се премонтира.

Източник: dnews.bg

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://glasove.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!