Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко за скандалния запис: Такива неща не могат да ме впечатлят. Има такива гадове, правят (и говорят) гадни неща – Записът пак пратен във френска лаборатория, като “Оба̀ди ми се Мишо Бирата...”

Борисов: Получихте рядък шанс да ви управлявам! (тулупи, негодници, мисирки...?)

Georg Georgiev:
Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР или на който и да било.

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

„Такива неща не ме впечатляват“, коментира публикациите на аудиото по негов адрес от вчера Борисов, в което се предполага, че участва самият той.

„Може да ме накарат да се замисля или да ме натъжи, ако спре строежът, но портмонето отзад казва, че няма да спре“, каза по време на обиколката на строежа на АМ „Струма“ министър-председателят, визирайки финансовият министър, пътуващ с него, Владислав Горанов.

„Героите в България са скрити зад анонимни IP адреси“, намеси се и медийният съветник на Бойко Борисов Севдалина Арнаудова.

След няколкочасова инспекция на „Хемус“ премиерът Бойко Борисов се спря да поговори и с журналисти.

Докато бе на среща с кметицата на Ловеч Корнелия Маринова и градоначалникът на Плевен Георг Спартански Борисов проговори пред журналисти за Божков, скандалния аудиозапис, който се върти в социалните мрежи и другите излагации провокации, пише Епицентър.

„Завъртя ми се всичко и започнах да повръщам. Веднага потърсих лекар и затова оттогава не близвам“, отсече премиерът на въпрос за вчерашния запис, на който се опитали да му припишат думи към устата, а и да го покажат пиян.

„Има такива гадове, правят гадни неща. Но за мен е важно да работим (за) хората. Всички знаят какъв съм“, заяви Борисов.

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

По повод данните на социолозите, че ГЕРБ покачва доверието си Борисов отвърна по комунистически: „това, което правим е за хората. Дано и нашата партия изкара 100 години.“ - визиращ партията майка на ГЕРБ – БКП.

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Още ли се питате кой управлява и днес България

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП! Бойко уж се отказва от партията-майка едва през 1995-а: Разследване на Narod.bg

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

За укриващия се в Дубай бизнесмен Васил Божков и новите му смс-и, които твърди, че са с премиера Борисов той коментира: „Нека си пише човекът, всеки може да пише, аз строя“.

„Това, което правим с кметовете, е само за хората.“ и обеща за тези които са готови да чакат „След 100 години няма да ме има нито мен, нито Корнелия, но това са проекти за по 100 години и нагоре“ ремонти.

За това, че някой се опитва да му клати държавата Борисов каза: „като наближат избори започват един и същи работи“.

НЕДЕЛЧО МАТРОСОВ НА АМБРАЗУРАТА

Неделчо, Неделчо, нищо не става от тебе!

Записът “Оба̀ди ми се Мишо Бирата...” беше пратен за проверка на автентичността във френска лаборатория, и доказано е 100% истински, Неделчо.

Колкото и да се напъваш с простия си акъл, Неделчо, като Матросов, да заставаш на амбазурата, срещу 20 000 лева на месец от Него, никого не можеш да излъжеш, че записът за “кърджалийската п*тка” и за “съм ги наеб*л зверски едни чужденци премиери” е фалшив, никого!

Записът пак е пратен във Франция, Неделчо.

И май пак е истински.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Актуално.ком, Епицентър, onovini.eu

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!