Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Супер-гавра на Бойко: Днес вдигнаха парното с 20%, а всички медии са инструктирани да тръбят "намаление"....

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Днес станахме свидетели на грандиозна гавра на Бойко Борисов и Шайката му. Въпреки клетвите, че парното няма да поскъпва, то бе вдигнато.

В най-голямата "Топлофикация" - в София, цената е вдигната от 70 на 84 лв. на  MWH. Т.е. ръст с 20%, спрямо април. Цифрите можете да сравните в таблиците, представени от самата КЕВР (след статията).

Медиите обаче са инструктирани да представят това като 10% намаление, за да не се види, че Бойко реализира гигантска кражба. Това се прави на база на сравнение с цени от преди 1 година, които са напълно неактуални днес.

От тогава, до сега газът е поевтинял с над 50%, с което постоянно се хвали правителството.

При подобно поевтиняване, парното трябва да падне с 35-40%, защото газът е 80% от цената му.

През април започна това намаление - с 22%, и сега трябваше да последва още едно намаление - с поне още 15%.

Вместо това, виждаме точно обратното. Цената тръгва обратно нагоре, а реално общо Бойко ще прибере още 30% печалба върху целия оборот. Защото газът е евтин, а приходите остават почти същите.

Грабежът е чудовищен и вече е гласуван.

С приказки и бомбастики, Бойко пак ви излъга, сега ще сложи в джоба си милиарди.


Добри Божилов, писател

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://www.komentari.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!