Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов не е сам! – Сам комунист НЯМА!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Глава 8: КАК КОМУНИЗМЪТ СЕЕ ХАОС В ПОЛИТИКАТА

Още с решението на Доган (комунист), Кобурготски (комитет 300) и Първанов (комунист) за планово интегриране на лицето (комунист) Борисов в изпълнителната власт, на поста Главен секретар на МВР, политическата криза беше предопределена за следващите 25 години. В политиката е така. От дистанцията на времето се вижда ясно, че Борисов е носител на фатален проблем с политическата си идентификация!!!

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Това се знаеше от горните трима политически мъже, които противно на всички закони и правила изнасилиха българската държавност с противозаконно назначение и следващ план за развитие на един проблемен човек. Много проблемен!

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

Става повече от ясно, че е глупаво от наша страна да разглеждаме явлението Борисов като самостоятелно, защото то нямаше да е възможно без политическото изнасилване на държавата. От вътрешни и външни! Сам за себе си лицето е завършена нула и то съзнава това.

Фактът, обаче, че България се разкъсва от безнаказана престъпност по върховете на държавната власт, доказва само едно - Борисов не е сам!

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

Той е необходимият преден фронт на събитията, но не и естествен политически мотор. Никога не е бил. Актуалните събития днес са в посока само "укротяване на опърничавата". Те не заслужават вниманието, което им се отделя от медии и общество, защото изместват основния въпрос: Кой носи пряката наказателна отговорност за реалното състояние на държавата?

Без понасяне на конкретна и ефективна наказателна отговорност на лица от високите етажи на държавната и политическа власт, България няма да се промени. Няма. Конфетната балканска политика обслужва олигархията и беззаконието, но не и гражданите. Не трябва да се влиза в подобни сценарии на кукловодите от прехода, които отдавна трябваше да са тихи покойници - всеки с времето си! За прилагането на справедлив закон спрямо тях е вече твърде късно. По много причини.

ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ ЗА ЛЕГАЛИЗИРАНЕ НА ЗЛОТО

И тук спирам.

Н.Марков

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!