Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Татяна Дончева: Ако Васил Божков напише още две-три статийки с SMS-и, те ще затворят отново регионите и никой не обяснява откъде идват тези заразени

Тази работа с имотите на Севдалина Арнаудова някой няма ли да я погледне? Кой ще я погледне, като са назначили КПКОНПИ и НАП… Няма да ви казвам на моите клиенти как се изчисляват задълженията пред тези органи, а тук ми обясняват ”Какво толкова?”.
Това коментира пред “Дарик радио” Татяна Дончева от “Движение 21”.

Дончева разнищи най-новите скандали в страната, които се множат лавинообразно през последните седмици. С изказването си тя намекна ясно, че скандалът с имотите на пресаташето на премиера няма да стигне до никъде.

“Народът като яде захарен памук, ще е така! Все едно да гоните Тодор Живков през 1985 година и да го питате откъде има пари да купи на Владко Живков кола“.

Тя попита как хора като Васил Божков довчера не са се сещали за върховенството на закона и изведнъж върховенството на закона става голяма ценност, когато някой ги “овеси от прокуратурата на ченгел”.

“Смея да кажа, че Васил Божков е умен човек, но с политика никога не се е занимавал. Богатите хора на България имат свойството да смятат, че политиката е проста работа и щом те са толкова сложни и умни да направят пари, значи че са умни по дефиниция и стават за политика“, коментира Дончева по повод обявения политически проект на хазартния бос, който все още е в Дубай.

От сигналите на Божков срещу премиера и финансовия министър никой не се вълнува, отсече Дончева и допълни: "Когато си назначиш прокуратурата, НАП, ДАНС и всички останали институции, какъв ти е проблемът?".

По думите и властта не се трогва от скандалните разкрития, които бившият хазартен бос пуска в социалните мрежи.

“Те казват ние правим изборите, наше е „Информационно обслужване“, ние ще ги броим. Какво като Васил Божков е лъснал част от истината за нас?!? Накрая пак опираме до пари. Отиваме до това как ще се противопоставим на мутрите и на ъндърграунда на тези избори. На мен ми е омръзнало да бягам по джапанки, а те екипирани и допингирани да ми викат „Ние имаме резултат, просто защото ние сме с допинга! Класирането ни е гарантирано“, заяви Дончева.

По думите й ситуацията с коронавируса у нас идва “дюшеш” на кабинета.

За сегашната ситуация обаче е виновен народът, категорична е тя.

“Ако Васил Божков напише още две-три статийки с SMS-и, те ще затворят отново регионите и никой не обяснява откъде идват тези заразени. Държането на хората на намордник и забраната за публични събирания им е добре дошло – това е толкова прозрачно!, - коментира още Дончева.

“С примирението и овчедушието си, с това че подкрепиха мутрите и никой не пита откъде са на мутрите парите“. Така че няма какво да бъдат съжалявани хората, невинни в нашата страна няма. В това число и за себе си говоря, щом не сме успели да направим прелом, значи не сме направили достатъчно”, отсече Дончева.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!