Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Детето, което предсказа появата на COVID-19 смрази света с ново предсказание! -Видео

Детето, което предсказа появата на К-19 смрази света с ново предсказание!-видео

През август 2019 г. 14-годишният тийнейджър Абхигая Ананд предсказа появата на новия коронавирус във видео в Youtube. Тогава момчето прогнозира появата на сериозна болест от ноември 2019 г. до април 2020 г., което заболяване ще засегне всички жители на планетата и всичко ще започне от… Китай.

Сега 14-годишният Ананд излезе с ново предсказание, което публикува в популярната платформа за видео споделяния. По думите му на 5-и септември COVID-19 ще изчезне напълно. За жалост добрата новина е придружена и от една лоша – “между декември и март на 2021 г. светът ще преживее дори по-ужасна катастрофа от сегашната с коронавируса”.

Кой е Абхигая Ананд?

Абхигая Ананд е роден в Карната, Индия, преди 14 години. Въпреки малката си възраст той е астролог, архитект и оценител на злато. В социалните мрежи добива популярност през август 2019 г. именно с предсказанието си за пандемията от коронавирус.

Критиците на Ананд продължават да смятат предсказанията му за чиста измама, изтъквайки провала му в прогнозата за избухването на Трета световна война, както и факта, че след 31-ви март коронавирусът ще ограничи своето разпространение – нещо, което от СЗО категорично отрекоха, като даже заявиха, се ситуацията с COVID-19 се влошава.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://otupor.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!