Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Буда(пеща), какво стана със стабилността, бе? Или след като изчезнаха яко дим 5 милиарда и направихте огромни нови заеми - икономиката ни изведнъж рухна

Световната банка изведнъж промени "драстично" прогнозата си за състоянието на българската икономика! Бандитската.

Буда, какво стана със стабилността, бе? Или след като изчезнаха яко дим 5 милиарда още в началото на липсващата у нас пандемия, а ей тъй между другото всички партии в парламента направихте огромни нови заеми - икономиката ни изведнъж рухна. Не, че сме имали въобще някога такава, но с лъжи и манипулации на простолюдието го докарвахте, поне на приказки. Иде вече истинска вълна на Ковид 19, партийни боклуци. Усещате студа. Приближавате се до истината. Ще ви трябват реални пари за нея, а липсват такива. Откраднахте ги.
----------------------------------------------------------------------------
Сега си мисля за банковите спестявания на гражданите и фирмите! Никак не са малко за страна като нашата, знаете. Я сега замислете една поредна и мощна икономическа рецесия, за да оберете за трети път за неспиращият политически преход към демокрация всички обекти и субекти в държавата.
--------------------------------------------------------------------------

Световната банка, разбирайте Сталинка, не предлага вече пухена възглавница на Буда! Мълчи, като комунист на разпит жената мъж. И трилиони от Европа няма, път и в коридора на чакалнята не ни пускат. Защо ли? Затова, приятели, помислете за спестяванията си навреме, въпреки гаранциите на престъпната ни държавна власт.

Мафията не спи.

Николай Марков

За комуниста бизнесмен, бизнесът значи далавера или по точно лъжа и кражба

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!