Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Петър Бояджиев: Защо Пеевски и Данчо пиколото може да са депутати, а Божков не?

Първо едно голямо БЛАГОДАРЯ, за разбирането на вчершният ми пост по темата Божков Борисов oт толкова много хора. И сега продължавам. Днес Божков е обявил, по един канал, че възнамерява да се включи в политиката.

Очаквам воят на палячовците срещу тази новина. Да, ама аз ще попитам. Защо за тях Делян Пеевски има право да е депутат, купувайки 100 000 гласа по престъпен, според закона начин, а Божков не.

Поне законът му разрешава и съм сигурен, че до идните парламентарни избори, няма съд, който да го лиши от правото му да бъде избиран за депутат. Значи приемате Доган да бъде пазен като писано яйце и обслужван от НСО, но сакън Божков, който като къртица успя да събере тази колекция, докато тези като Доган крадаяха и изнасяха за пари културното наследство на България, няма право да бъде избиран за депутат. Значи мадам В. може да се търкаля в чаршафите на Доган, а Божков бил изнасилвач. 

Абе, я ми кажете има ли момиче, което да ходи само в нощните заведения, с някаква друга мисъл, освен да забърше някое евро или някой подарък. Добре ли са тези дето искат да ни убеждават, че Божков изнасилвал тези красавици, които са отишли там само с надеждата да ги забележи някой паралия.

Значи Данчо пиколото от Слънчев бряг, може да е години наред депутат и да контролира парите на бюджета, а Божков не.

Значи търговецът с българско гражданство Каракачанов, може да бъде 4 години министър, а Божков не.

Няма да продължавам повече с изкривеното мислене на някои хора защото няма да ми стигнат страниците. Само ще добавя, че Божков има потенциал да вкара сериозна парламентарна група при следващите избори. Достатъчно е да се реши да го поиска. 

Петър Бояджиев, Фейсбук

Схемата с Божков като с Цветан Василев. Но сега почват да падат жертви. Божков, е сочен като една от основните фигури в организираната престъпност в България, а Бойко като лице свързано с организираната престъпност и участник в незаконни дейности...

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!