Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Осман Октай пред Фрог: Севдо, не се ”самоубивай” като Ахмед Емин!

За комуниста бизнесмен, бизнесът значи далавера или по точно лъжа и кражба

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Баща му Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Чрез разкритията за Севда / бел. ред. Севдалина Арнаудова/, Васил Божков доказва връзката на премиера Бойко Борисов с парите, които е давал. Това каза пред Фрог нюз политическият анализатор Осман Октай. Ето какво още допълни той:
Севда е била преносител, както навремето е бил Ахмед Емин. Службите регистрираха тази му роля с  разработката на НСБОП „Лиани“.  С преносителите, обаче никой не знае какво може да се случи. Знаете, че Ахмед Емин плати с живота си за тази работа. Затова моят призив към пиара на Борисов е: "Севдо, не се "самоубивай" като Ахмед Емин.

Следващата стъпка на Божков е да докаже какво е правила Севда при него всеки месец. Така тя ще бъде хвърлена на вълците. Хазартният бос няма друг изход, освен по този начин да докаже пряката си връзка с Борисов и потока на парите към него.  Идеята е Борисов да бъде разобличен, а не да излиза винаги с тезата, че той няма нищо общо. Няма да се изненадам, ако един ден Севда стане защитен свидетел.  

На въпрос дали е изненадан от тузарското имение на пиарката на премиера, Октай допълни: „Аз ги знам тези неща, Ахмед Емин също направи вили като преносител на парите. Представете си, че носи сака при Бойко. Той  отваря и хвърля една пачка, като й казва: „Севде, вземи“. Бойко не може да не знае за нейните имотни сделки. Преносителството винаги се осребрява. Но Севда директно може да разобличи Борисов, а не Владислав Горанов“.

Попитан за разкритията на Арнаудова, че преди няколко години Божков си „поискал“ от нея,  Октай през смях каза: „Е тогава защо Борисов я праща, ако Божков й е мераклия. Дайте да не слизаме толкова ниско и да не говорим за порнография.  Щом Бойко е знаел за мерака на Божков защо я праща там?!  

Божков играе ва банк, за него връщане няма. Самият той се саморазобличава, че е участвал в  престъпление. Но по този начин доказва и престъплението на другите.

Самият въпрос на Божков към Борисов “Защо я пращаш при мен“, доказва, че Борисове е знаел всичко.  Убеден съм, че  Васил Божков няма да направи самостоятелен политически проект. Това и няма как да се случи.  Би могъл да се включи в някоя депутатска листа, както се случи с Делян Пеевски в ДПС“.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!