Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Когато има истински независима съдебна система картината в България ще се промени... т.е. само когато изчезне комунизма

Глава 10: ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ ЗА ЛЕГАЛИЗИРАНЕ НА ЗЛОТО

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

За комуниста бизнесмен, бизнесът значи далавера или по точно лъжа и кражба

Когато има истински независима съдебна система картината в България ще се промени.

Ако имаше независима прокуратура, виновните за грабежа на европейските фондове, злоупотребата с власт, големите наркотрафиканти щяха да са в затвора.

В мандата на Цацаров започнаха проверки – на скъпи автомобили, на еврофондове, на къщите в Бояна, на къщите за гости, на десетки държавни служители и магистрати с милиони в КТБ, офшорни сметки, имоти в чужбина.Изчезнаха списъците от Швейцария, писмата от Лихтенщайн, доклада на турските служби.

Ако имаше прокуратура стотици виновници за злото, което задушава България трябваше да са в затвора, а незаконно придобитото имущество- конфискувано.

Вместо това, пипалата на октопода проникнаха навлякъде и промениха съзнанието ни.

Има ли законност – има респект и доза страх…и така много поколения докато правилата на закона станат правила на осъзнато поведение.

Нужен е рестарт на съдебната система и най- вече на прокуратурата.Това трябва да е една от първите задачи на тези, които дойдат на власт с намерения да променят реалността в България.
В противен случай просто ще потънат в отровната мъгла от дъха на октопода и ще станат част от него.

Румяна Ченалова

Бойко Методиев Борисов е един от най младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Баща му Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП! Бойко уж се отказва от партията-майка едва през 1995-а: Разследване на Narod.bg

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!