Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Как Севделина уби мъжеството на Бойко в битката срещу Васил Божков? - Документи

Как Севделина уби мъжеството на Бойко в битката срещу Васил Божков?- документи

За комуниста бизнесмен, бизнесът значи далавера или по точно лъжа и кражба

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП! Бойко уж се отказва от партията-майка едва през 1995-а: Разследване на Narod.bg

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

След като Васил Божков изпуши пурата “Борисооф” и посочи, че Севделина Арнаудова е идвала ежемесечно в офиса му, същата реши да се намеси в мъжките дела! А бе, мъжко момиче, ама дали не уби мъжеството на Бойко. Същата реши да отговаря на Васил Божков в негов стил, вероятно по заръка на Бойко и… стана много интересно? Защо ли? Ами защото сега Севделина ще трябва да отговори как се връща ипотечен кредит със заплата на чиновник, но това не е всичко!?  Севделина ще трябва да отговори и как се купува апартамент от 198 кв. м. и гараж от 21 кв.м. в София за скромните 300 хиляди лева? Естествено за публиката ще е интересно как и върху какви аргументи банката кредитор оцени способността на чиновничката Севделеина Арнаудова да обслужва този огромен кредит? И още защо Севделина скри размера на кредита в публичната декларация за конфликт на интереси? Няма как да не зададем и още един въпрос има ли Севделина пръст в Закона за ПКОНПИ да отпадне задължението ѝ да подава имуществена декларация и за конфликт на интереси? Вероятно мъжкото момиче Севделина ще ни изясни и от кого получи 40000 евро дарение?  Но нека започнем с доказателствата по въпросите поне така изисква етиката. Да покажем декларацията със заличен кредит:

Ето тук  можете да се запознаете с първата имуществена декларация на Севделина Арнаудова, когато тя декларира ипотечен кредит за 150 000 евро и закупен апартамент и гараж за 300 000 лева. В тази декларация не е декларирано нищо друго. Ние обаче искаме да ви обърнем внимание на следващата декларация , в която изведнъж се появяват един апартамент придобит през 2007 г., но незнайно защо недеклариран в предходната декларация, появяват се и три автомобила два “Мерцедеса” и един “Ауди А3”, придобити през 2011; 2013 и 2008 година. Незнайно защо Севделина не е декларирала и тези автомобили в предходната си имуществена декларация. В тази декларация се появява и потребителски кредит за 12000 евро, но не е посочено кога е теглен. В последната декларация на Севделина Арнаудова, която можете да видите тук  се появяват 40000 евро дарение, но тя не посочва от кого е дарението. В тази декларация можете да се убедите, че заемите са се стопили с цели 65 494 евро интересно с какво е преживявала Арнаудова и семейството ѝ? До тук ви запознахме с аргументите ни за част от въпросите ни към Севделина Арнаудова. Остана да изложим и аргументите за изпадналият текст в Закона за ПКОНПИ. До 18.01. 2018 година действа ЗАКОН ЗА ПУБЛИЧНОСТ НА ИМУЩЕСТВОТО НА ЛИЦА, ЗАЕМАЩИ ВИСШИ ДЪРЖАВНИ И ДРУГИ ДЛЪЖНОСТИ. Съгласно чл. 2, ал.1, точка 28, членовете на политическите кабинети, какъвто е Севделина Арнаудова, са били длъжни да декларират имуществото си. Със закона можете де се запознаете тук  .  На 19.01.2018 г. е публикуван ЗАКОН ЗА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА КОРУПЦИЯТА И ЗА ОТНЕМАНЕ НА НЕЗАКОННО ПРИДОБИТОТО ИМУЩЕСТВО с който можете да се запознаете тук  . В този закон странно защо отпада изискването за членовете на политическите кабинети да декларират имуществото си – своето и на семейството си и непълнолетните деца. Може би пък, Севделина Арнаудова ще ни разясни защо така се е получило?

Автор: От упор ; снимка фейсбук 

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://otupor.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!