Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Нашата балканска истина рядко има красиво лице: Тази много евтина маска и незнайна фалшива течност, показват истинското лице на политическата ни и експертна престъпност

легитимирани и поддържани от европейските лидери или там както се наричат сами

Винаги говоря с факти! Някои не са за публично показване, но без доказателства не казвам и една дума. Имам навици.

В продължение на темата за трилионите жадувани евро, обещани в телефонен разговор лично от Сталинка на "сталинчето европеец ББ", ви предлагам да погледнем по-смело истината в очите.

Georg Georgiev:
Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР или на който и да било.

Ексклузивно! Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Как призракът на комунизма управлява нашия свят: Глава 1: СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Нашата балканска истина рядко има красиво лице и плаши обитателите на територията, но докато не започнем да я разпознаваме и приемаме, никога няма да дръзнем да я променим. А искаме.

На долната снимка ви показвам вида и бройките на предпазни средства, които се дават от държавата на лекарите от първа линия за борба с коронавируса. Те изчерпват цялата необходимост от защита и оправдават похарчването на милиарди държавни и европари. Надявам се, че забелязвате липсата на етикет върху "дезинфектанта" и маркер върху маската, които са задължителен атрибут към вещество и средства, предназначени за ползване в елитно медицинско заведение. Да, лично отидох във въпросното здравно заведение с най-висока степен на спешност у нас, за да се убедя и в много други неща.

Лично получих и от самите лекари един комплект тяхна "професионална защита от коронавирус", който им предоставя мафиотската ни власт. И ако все още се питате защо лекарите и сестрите заразени с коронавирус са повече от хоспитализираните пациенти, спрете да си задавате глупави въпроси. Причината е видима - едно се говори, друго се върши! Като за всичко друго. За мизерията, боклуците и начина на упражняване на медицинска дейност, които видях с очите си ще напиша отделен пост, защото съм съкрушен.

Тази много евтина маска и незнайна фалшива течност, показват истинското лице на политическата ни и експертна престъпност легитимирани и поддържани от европейските лидери или там както се наричат сами. За мен и повечето лоялни граждани на ЕС са обикновени лицемери, негодници и изначално корумпирани отрепки...

Също като нашите.

Николай Марков

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП! Бойко уж се отказва от партията-майка едва през 1995-а: Разследване на Narod.bg

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.facebook.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!