Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Вижте къщата на Борислава Йовчева в Барселона, продава я за 2 950 000 евро (снимки)

Не е известно къде е бившата манекенка, за която се твърди че има дъщеря от българския премиер Бойко Борисов

Борисов: Получихте рядък шанс да ви управлявам! (тулупи, негодници, мисирки...?)

Georg Georgiev:
Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР или на който и да било.

Ексклузивно! Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Как призракът на комунизма управлява нашия свят: Глава 1: СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

В невероятен лукс е живяла бившата манекенка Борислава Йовчева, родената ѝ през 2012 г. дъщеря Ема и двамата ѝ родители в Барселона. Младата жена и баща й са разследвани от каталунската полиция „Мосос д’Ескадра“ и антикорупционната прокуратура за пране на над 5 млн. евро.

В началото на април тази година луксозната къща на улица „Францеск Ривалта” 8 във вилната зона „Esplugues de Llobregat“ е обявена за продажба чрез няколко агенции за недвижими имоти в Барселона. Според обявите, имотът от 560 кв. е с панорамна гледка към Барселона и морето, има басейн, 5 спални и 7 бани.

Къщата е на 5 етажа, а дворът й е 850 квадрата. Освен вътрешни стълби, тя е снабдена и с асансьор.

На приземния етаж има приемна, офис и тоалетна. На първия етаж – 4 спални, като основният апартамент е с двойна баня, съблекалня, малка стая с камина и тераса. На другите етажи има няколко трапезарии с достъп до верандата, тоалетни и прочие. Басейнът е частично покрит, със съблекални и душове. Прочутият имот разполага с гараж за общо 8 коли, обясняват от агенцията за недвижими имоти „Engel Volkers Sant Just“.

Къщата  е с климатик с термопомпа във всичките си стаи, оборудвани гардероби и мебели, няколко алармени системи, датчици за движение и видеонаблюдение.

От информацията на брокерите в Барселона става ясно, че луксозният имот все още не е продаден. Първоначалната цена е била 3,4 млн. евро, но собствениците очевидно бързат да  продадат 5-етажната къща, тъй като са намалили цената с 450 000 евро.

Според тв водещия Сашо Диков, след избухването на скандала „къщата в Барселона“ Борислава Йовчева е „изчезнала“, като набързо е затворила луксозния си бутик в центъра на Барселона. В момента не е известно къде са тя, родителите й и малката й дъщеря.

Семейството на Йовчева е заподозряно от властите в Барселона, че се е облагодателствало от престъпна схема чрез фирмите Numin Invest SL и Emma BGS SL, получили милиони евро от „физически лица, които не пребивават в Испания“. Според в. „Периодико“ каталунската полиция е проверила дали данъчните декларации на Борисов в България показват възможност той да е направил инвестициите в двете компании. Официално обаче той не разполага с такива средства. Каталунската полиция потвърди пред български медии, че разследва случая, но отказа подробности на този етап.

Като собственик на въпросната къща вече нееднократно се заяви бизнесменът Александър Чаушев, който обясни, че я е дал под наем на Йовчева, която иначе не познавал. Той твърди, че е закупил имота преди години за 3 млн. евро с инвестиционна цел и испанските власти не са го търсили във връзка с разследването.

Според цитираните от „Периодико“ данни къщата действително е купена за 3 милиона евро през 2013 г., но се води собственост на Numin Invest S.L. Между януари и юли 2013 г. Йовчева управлява фирмата, регистрирана с капитал от 3000 евро. След това тази функция поема баща ѝ Георги Йовчев. Двамата нямат предишен опит със сериозен бизнес. Не става ясно как започват да се занимават с въпросните фирми и по каква линия е осигурено финансирането им.

Хипотезата за връзката на премиера с т.нар. „къща в Барселона“ излезе за пръв път наяве през 2016 г. в тайните записи от разговори между двете бивши съдийки Владимира Янева и Румяна Ченалова със столичния адвокат Момчил Мондешки. В тях се чуваше бившата председателка на Софийския градски съд да казва, че Борисов е купил къща на жена, към която имал „положително отношение“.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.mignews.info

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!