Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Нищо в нашият свят не изглежда нормално, най-малко вдигането на карантината навсякъде по света в процес на повишаване на броя на заразените. Това е нелогично действие, освен ако...

не е контролирано и координирано... да не забравяме, че България се управлява от мафия... Установена от Европейския съюз.

Знаете мнението ми за Мутафчийски! Но.

Никога не гледам на човек като картина. Динамиката на процесите променят много неща, включително онези, които сме приели като окончателни. Сложно нещо е човека, не можеш да го хванеш с длани.

Много мислих по въпроса защо този човек изглежда толкова нелепо. Вижда се, че е от четящите. Амбициозен. Професионално просветен и старателен. Няма логика такава личност да изглежда глуповато. Освен.

Информационното осигуряване идва у нас от две направления - СЗО и НАТО. Никак не беше странна реакцията на Мутафчийски да сложи бариера пред журналистически въпрос относно минало съгласуване с НАТО. Тук трябва да отчетем, че самото НАТО е военно-политически съюз и потока на информацията не тече по стандартните открити канали. Нормално е длъжностни лица с достъп до определени нива на такава информация да знаят повече от които нямат такъв достъп.
-------------------------------------------------------------------------------
В този смисъл реакциите на Мутафчийски стават обясними и разбираеми. От тези реакции, които за обикновения наблюдател изглеждат странни и дори обидни се вижда, че той възприема невидимата заплаха като военна заплаха. Всички останали цивилни лекари и анализатори на сцената я възприемат като медицинско предизвикателство. Има съществена разлика в тези две напълно противоположни гледни точки!
---------------------------------------------------------------------------------

Повече от ясно за всеки здаво мислещ човек е, че невидимият убиец не е вирус и не се "лекува". Хлорохинът е бизнес за милиони включително производството у нас, но на практика е гола вода. Чисто гола. Както и всичко останало, защото излекувани няма. Въпрос на време е да излезе цялата истина по въпроса. Тежка истина.

Военната заплаха и медицинското предизвикателство са две различни вселени! Всяка от тях си има свои стопани. Светът се пази от масова психоза и паника, повече от всичко останало. Не случайно. И нищо в нашият свят не изглежда нормално, най-малко вдигането на карантината навсякъде по света в процес на повишаване на броя на заразените. Това е нелогично действие, освен ако не е контролирано и координирано. Официалните данни са силно манипулирани именно заради нужното спокойствие на гражданите, които така или иначе ще срещнат истината в очите някой ден. Ще я видят.

Не мисля, че този ден е много далеч и трябва да бъдем внимателни. Да сме подготвени извън илюзиите си. И да не поставяме лесно черни печати на никого. Днешните палачи могат да бъдат утрешните ни спасители. Никой не знае. Затова е по-добре като спим, да не спим и да не забравяме, че България се управлява от мафия...

Установена от Европейския съюз.

Николай Марков, Фейсбук

Georg Georgiev:
Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР или на който и да било.

Ексклузивно! Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Как призракът на комунизма управлява нашия свят: Глава 1: СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

75% от ръководителите на "дясно"-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП! Бойко уж се отказва от партията-майка едва през 1995-а: Разследване на Narod.bg

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.facebook.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!