Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Справя се правителството другари и другарки. Крадат бандитите, та се пукат по шевовете: 50% намаление на газта от руснаците за нас, доведе до 150% увеличение на хранителните стоки

никакъв проблем да влезем в политически съюз със Северна Корея, защото така и така доходите ни с тях са еднакви. Качеството на живот също. А гражданските ни права и свободи са едно към едно!

Гледам, че много хора се чудят на предложението на гражданите за европейско развитие на боеко да се възстановят държавните бензиностанции. Ами тя руската газ беше намалена съвсем скоро с почти 50 % и държавата национализира 49% на мига. Намалението на цените, което още не съществува ще бъде в рамките на 1%, ама някой друг път. Цените на храните бяха свързани с цените на газта, но като гледам закономерностите у нас са други - 50 % намаление на газта от руснаците за нас, доведе до 150 % увеличение на хранителните стоки. Нали виждате какво става с цените по магазините при пълно медийно затъмнение. Мъгла.

Иван Костов казал, че правителството се справя. Ами то се справяше и когато той висеше с букет свежи цветя пред вратата на Бойко в Правителствена болница. Загрижен за здравето на капо де тути. Виждам, че и сега е загрижен, докато неговата партия от радоактивни отпадъци уж воюва срещу батко. Но са биз-бизе, както винаги е било. Иначе не може да си вземеш просто ей така едни милиони от КТБ, нали!? И други едни милиони.

--------------------------------------------------------------------------------
Справя се правителството другари и другарки. Крадат бандитите, та се пукат по шевовете. Ама фондовете са на привършване и глад дебне отвсякъде. Кучи глад иде, само след няколко месеца. И води със себе си други екстри.
--------------------------------------------------------------------------------

Както ни е тръгнало с тези наши крадливи партии, членове на Европейската Народна Партия и лични храненици на Меркел, съвсем скоро ще върнат социализъма. Не вярвате ли?

Как призракът на комунизма управлява нашия свят: Глава 1: СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

О, да! Ще имаме държавни бензиностанции, държавни газови доставчици, държавен ток, държавни фабрики и заводи и държавни сладкарници. Всичко ще стане отново държавно, каквото винаги е било. Дори и днес си е същото.

Глава 9: ИКОНОМИЧЕСКИЯТ КАПАН НА ПРИЗРАКА НА КОМУНИЗМА

Като им гледам акъла на десните политически лумпени, доскорошни дейни комунистически активисти няма да има никакъв проблем да влезем в политически съюз със Северна Корея, защото така и така доходите ни с тях са еднакви. Качеството на живот също. А гражданските ни права и свободи са едно към едно!

Глава 8: КАК КОМУНИЗМЪТ СЕЕ ХАОС В ПОЛИТИКАТА

От паметната записка на Божков се вижда ясно, че и медиите ни са одържавени и одомусчевени. Даже напълно освинени. Каквито винаги са били. Държавни.

Говорим за демокрация, но никой не я вижда. В нищо! И няма как да я види, защото "европейските ни политици" са пълни негодници!

Глава 2: ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Мръсни копелета. Протежета на европейски негодници, които с най-голямо удоволствие ще се разделят с България политически и всякак - по обективни причини! Много обективни. И понеже вече има сериозни политически сигнали от ЕС за приближаващ мощен шут в задника ни, предлагам да си върнем спешно комунизма. Не, че знаем какво е това нещо, но поне "бойковчетата" ще ни цензорират, преследват и убиват по политическа линия - правата линия на партията майка. И на първия държавен и партиен ръководител!

Глава 3: МАСОВИ УБИЙСТВА В ИЗТОКА

Глава 5: ПРОНИКВАНЕ В ЗАПАДА

Събудете се. Моля.

Николай Марков

Georg Georgiev:
1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР или на който и да било.

Ексклузивно! Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Как призракът на комунизма управлява нашия свят: Глава 1: СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

75% от ръководителите на дясно-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Комунистите в ГЕРБ са повече от БСП! Бойко уж се отказва от партията-майка едва през 1995-а: Разследване на Narod.bg

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.facebook.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!