Имало ли е 12-метрови великани?

 

Хората са намирали вкаменелости от кости на гиганти много преди да могат да определят точно какви са тези кости. Очевадното - и достоверното – определение било, че тези огромни кости са принадлежали на великани.

Според сведенията останки от показания на картината субект са намерени в пещера през 1401 година и първоначално са описани от Джовани Бокачио (Giovanni Boccaccio).

В книгата си „Mundus Subterraneus” Атанасиус Кирхер (Athanasius Kircher) пише за този гигант: „Изправен той трябва да е бил висок 200 аршина (1 аршин = 71,12 см), но уви, трупът му станал на прах при допир и останали само няколко чудовищни зъба, благочестиво съхранени в близката църква”.

Смята се, че Кирхер е оспорвал твърденията на Бокачио за гиганта, но все пак успял да намали височината му само на 30 фута (1 фут = 30,48 см).

На показаната картина най-дребното човече до левия глезен на гиганта е човек със среден размер, вторият по височина е Голиат.

Година: 1678
Учен/художник: Атанасиус Кирхер (Athanasius Kircher)
Публикувано първоначално в: "Mundus Subterraneus"
Публикувано днес в: "Evidence of Vanished Worlds" от Ивет Жирард-Вал (Yvette Gayrard-Valy) и "Athanasius Kircher" от Джослин Годуин (Joscelyn Godwin)

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: strangescience.net

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...