Македонец надцаква Бойко с Ганьовското "Никой не може да целуне по-ниско от мен": Иран да внимава, като напада най-важния ни партньор – САЩ!

Македонец, „докторирал на политички науки на Централно европскиот универзитет (ЦЕУ) во Будимптешта”, разсмя света, след като размаха пръст на Иран в защита на САЩ, видя Lupa.bg в местния сайт expres.mk!

Д-р Дане Талески, който се оказа съветник на президента на Северна Македония Стево Пендаровски по външната политика, обяви, че „не е добре, когато се напада най-важният стратегически съюзник на С. Македония” по повод иранската атака срещу щатски военни обекти в Ирак.

„Нападението над военни бази на САЩ с много жертви е нападение над САЩ, разправя пред „Слободен печат” домораслият експерт.

Доктор Тане прогнозира, че това ще доведе до включване на чл. 5 от Вашингтонския договор, който е на принципа „един за всички - всички за един”, т.е., ако е нападната една членка на НАТО, нападнати са всички.

„Иран трябва добре да размисли като се поставя в тая ситуация”, репчи се Талески, който „случайно” се оказа кандидат за представител на Македония в НАТО.

Източник/ци: https://lupa.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...