Търпелива сервитьорка бе възнаградена с 50 000 долара наследство от клиент

89 год. Уолтър Суордс бил много придирчив, но Мелина Салазар неизменно се отнасяла с търпение

Сервитьорка от закусвалня в град Браунсвил в щата Тексас получи за Коледа наследство от свой клиент в размер на 50 000 долара и кола марка Бюик, произведена през 2000 година.

Мелина Саласар работила 6 години в закусвалнята и през всички тия години била изключително търпелива към един от най-капризните си клиенти - Уолтър Суордс. През лятото той престанал да идва, а малко по-късно Саласар прочела във вестника некролога му и от него разбрала, че 89 годишният човек е починал в местния дом за стари хора.

"Той беше много придирчив, сложно беше с него, но аз бях търпелива", твърди Саласар. Тя съветва всички от своята професия да бъдат учтиви и усмихнати.

Търпението и било възнаградено, няколко дни преди Коледа тя разбрала от адвокатска кантора, че Суордс и е благодарил за него, като и оставил в наследство цялото си имущество - парите и колата.

Източник/ци: BGfactor

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...