Търпелива сервитьорка бе възнаградена с 50 000 долара наследство от клиент

89 год. Уолтър Суордс бил много придирчив, но Мелина Салазар неизменно се отнасяла с търпение

Сервитьорка от закусвалня в град Браунсвил в щата Тексас получи за Коледа наследство от свой клиент в размер на 50 000 долара и кола марка Бюик, произведена през 2000 година.

Мелина Саласар работила 6 години в закусвалнята и през всички тия години била изключително търпелива към един от най-капризните си клиенти - Уолтър Суордс. През лятото той престанал да идва, а малко по-късно Саласар прочела във вестника некролога му и от него разбрала, че 89 годишният човек е починал в местния дом за стари хора.

"Той беше много придирчив, сложно беше с него, но аз бях търпелива", твърди Саласар. Тя съветва всички от своята професия да бъдат учтиви и усмихнати.

Търпението и било възнаградено, няколко дни преди Коледа тя разбрала от адвокатска кантора, че Суордс и е благодарил за него, като и оставил в наследство цялото си имущество - парите и колата.

Източник/ци: BGfactor

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Събития+ | Открития+ | Китай | Фалун Гонг | Наследство

Харесайте facebook страницата ни