Започвам да си мисля, че света е построен върху темели от глупост, алчност, беззаконие и безкрайно лицемерие

Започвали стратегически преговори между САЩ и България!? Не уточняват кои са стратезите от двете страни, но да предположим, че американците имат такива. Ще обсъждали върховенството на закона!?

Започвам да си мисля, че света е построен върху темели от глупост, алчност, беззаконие и безкрайно лицемерие. Американските власти много добре знаят кой е Борисов и престъпните лобита около него. Знаят също за пълното беззаконие в държавата ни, гарантирано от ползотворното им сътрудничество с мафиотското ни правителство. Запознати са със схемите за източване на еврофондове, пълната липса на правосъдие и всичко останало в страната. Знаят поименно всички сметки на наши политици в страната и извън нея, както и на фирмите чрез които се злоупотребява с власт.

Меко казано, американците знаят всичко, защото България отдавна е подготвена и функционира само и единствено като източен плацдарм, но не и като европейска държава. Няма ги признаците на правовата държава и това се поддържа именно чрез въвеждане на безплодни евро-атлантически политически механизми.

Няма по-върховна глупост да преговаряш за върховенство на закони с върховни престъпници, облечени в политическа власт и пълен имунитет. Още повече когато си ги заченал, родил и отгледал! Голямото изпитание пред американската администрация остава въпроса, може ли да се еманципира самата тя, по категоричен начин, от собствените си чеда български. Същите тези, които под маската на демокрацията, унищожиха безнаказано хилядолетна нация, винаги готова да добави стойност за бъдещето на човешката цивилизация…

Николай Марков

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...