Приятелка на ВСИЧКИ? Борисов: Приятел съм на Ердоган и Путин. И на Тръмп! (ВИДЕО)

Борисов: Приятел съм на Ердоган и Путин. И на Тръмп! (ВИДЕО)

"Президентите на Сърбия, Турция и Русия са преценили да ме поканят мен, оставям на толкова много анализатори, как така един малък премиер са го поканили." Така премиерът Бойко Борисов коментира срещата в Инстанбул с Путин и Ердоган. -"Не се бъркам в работата на никоя държава, на територията на България инвеститори са италианци, от Саудитска Арабия, изграждаме българска газопроводна мрежа. Ние имаме цел до май месец да я построим", каза Борисов.

"Българския интерес е колкото по-бързо завършим интерколектора, толкова по-бързо ще имаме газ и ще връщаме заеми." Борисов се похвали, че Русия и Турция само се радват на това, което България прави.  - "Имах възможност да задам много въпроси на Путин и на Ердоган. Подкрепям всичко, което завършва с мир. От утре започва учение в Черно море. Притеснени са и за ситуацията в Иран", коментира още Борисов. 

"На територията на България няма Турски поток. Това е нашата мрежа. И ние днес резервирахе 320 млн кубически метра втечнен газ. Днес сме били с нашите геополитически партньори и с нашите съседи - с всички сме постигнали разбирателство. Путин не ме пита за шпионския скандал", сподели Борисов. 

"Путин и Ердоган ме смятат за свой приятел. Както и приятел на Тръмп", коментира още Борисов

Американците местят базите си в България и без това била пуста територия

България е най-големият износител на проститутки в ЕС

Източник/ци: https://lupa.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...