Приятелка на ВСИЧКИ? Борисов: Приятел съм на Ердоган и Путин. И на Тръмп! (ВИДЕО)

Борисов: Приятел съм на Ердоган и Путин. И на Тръмп! (ВИДЕО)

"Президентите на Сърбия, Турция и Русия са преценили да ме поканят мен, оставям на толкова много анализатори, как така един малък премиер са го поканили." Така премиерът Бойко Борисов коментира срещата в Инстанбул с Путин и Ердоган. -"Не се бъркам в работата на никоя държава, на територията на България инвеститори са италианци, от Саудитска Арабия, изграждаме българска газопроводна мрежа. Ние имаме цел до май месец да я построим", каза Борисов.

"Българския интерес е колкото по-бързо завършим интерколектора, толкова по-бързо ще имаме газ и ще връщаме заеми." Борисов се похвали, че Русия и Турция само се радват на това, което България прави.  - "Имах възможност да задам много въпроси на Путин и на Ердоган. Подкрепям всичко, което завършва с мир. От утре започва учение в Черно море. Притеснени са и за ситуацията в Иран", коментира още Борисов. 

"На територията на България няма Турски поток. Това е нашата мрежа. И ние днес резервирахе 320 млн кубически метра втечнен газ. Днес сме били с нашите геополитически партньори и с нашите съседи - с всички сме постигнали разбирателство. Путин не ме пита за шпионския скандал", сподели Борисов. 

"Путин и Ердоган ме смятат за свой приятел. Както и приятел на Тръмп", коментира още Борисов

Американците местят базите си в България и без това била пуста територия

България е най-големият износител на проститутки в ЕС

Източник/ци: https://lupa.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Научете за преследването на Фалун Гонг от комунистическата партия

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...

Събития+      Открития+      Фалун Гонг      Китай      Наследство