Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ердоган абортира Банкянският хъб Балкан?: Ще превърнем Турция в глобален енергиен хъб! – Ердоган ни измайтапи на тема акъл

Приятелка на ВСИЧКИ? Борисов: Приятел съм на Ердоган и Путин. И на Тръмп! (ВИДЕО)

Ще превърнем Турция в глобален енергиен хъб, заяви президентът на страната Реджеп Ердоган по време на церемонията по откриването на газопровода "Турски поток". 

„Ние се стремим да превърнем страната ни в глобален енергиен център. Като страна Турция никога не е търсила регионално напрежение. Единствената цел на нашите усилия за проучване на въглеводороди в Източното Средиземноморие е да защитим интересите на нашата страна и Турската република Северен Кипър", казва още държавният глава, цитиран от официалната страница на президента на Турция.

Ердоган ни измайтапи на тема акъл

По време на откриването на Турски поток, както го наричат всички извън България, турският президент Реджеп Таийп Ердоган, наричан Тайпи от премиера Борисов, си направи майтап с България.

В отговор на ясните намеци за нашия отказ от проекта Южен поток, който беше заменен с вече направения алтернативен, подчертан от медиите в Анкара и Москва, той цитира руска пословица: "Умен приятел е половин изминат път". За да не останат неразбрали, и двамата с Путин подчертаха неогъването на Турция пред какъвто и да било натиск.

Приятелка на ВСИЧКИ? Борисов: Приятел съм на Ердоган и Путин. И на Тръмп! (ВИДЕО)

България е най-големият износител на проститутки в ЕС

Източник/ци: http://epicenter.bg/

https://19min.bg/n

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!