Ердоган абортира Банкянският хъб Балкан?: Ще превърнем Турция в глобален енергиен хъб! – Ердоган ни измайтапи на тема акъл

Приятелка на ВСИЧКИ? Борисов: Приятел съм на Ердоган и Путин. И на Тръмп! (ВИДЕО)

Ще превърнем Турция в глобален енергиен хъб, заяви президентът на страната Реджеп Ердоган по време на церемонията по откриването на газопровода "Турски поток". 

„Ние се стремим да превърнем страната ни в глобален енергиен център. Като страна Турция никога не е търсила регионално напрежение. Единствената цел на нашите усилия за проучване на въглеводороди в Източното Средиземноморие е да защитим интересите на нашата страна и Турската република Северен Кипър", казва още държавният глава, цитиран от официалната страница на президента на Турция.

Ердоган ни измайтапи на тема акъл

По време на откриването на Турски поток, както го наричат всички извън България, турският президент Реджеп Таийп Ердоган, наричан Тайпи от премиера Борисов, си направи майтап с България.

В отговор на ясните намеци за нашия отказ от проекта Южен поток, който беше заменен с вече направения алтернативен, подчертан от медиите в Анкара и Москва, той цитира руска пословица: "Умен приятел е половин изминат път". За да не останат неразбрали, и двамата с Путин подчертаха неогъването на Турция пред какъвто и да било натиск.

Приятелка на ВСИЧКИ? Борисов: Приятел съм на Ердоган и Путин. И на Тръмп! (ВИДЕО)

България е най-големият износител на проститутки в ЕС

Източник/ци: http://epicenter.bg/

https://19min.bg/n

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Научете за преследването на Фалун Гонг от комунистическата партия

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...

Събития+      Открития+      Фалун Гонг      Китай      Наследство