Журналист: Не мога да разбера защо Борисов се прави на луд

.
Стоян Тонев

Не мога да разбера защо Борисов се прави на луд, все едно не знае, че САЩ, както и американски фирми, искат да инвестират стотици милиони долари в Бълггария - в ИКОНОМИКАТА?!

Заводи, производителност, военна промишленост и прочее. Но не могат да го направят към момента, а искат, защото държавата се управлява с КОРУПЦИЯ и БЕЗЗАКОНИЕ! И Борисов ще бъде сменен (вероятно), защото не се справя с борбата с корупцията (такава няма - не корупция, а борба!), зачитане върховенството на закона и свободата на медиите, и всичко договори ще бъдат подписани с друг премиер. Не е изобщо трудно, като се има предвид застрашената национална сигурност, безводието, протестите, новите държавни заеми, повишаването на данъци и такси, некомпетенността, некадърността, бедността, смъртността и високата престъпност в държавните и общинските учреждения и институции.

Да не закачам "Турски поток" и дългоопашатите лъжи! Опс, "Балкански поток", извинете!

Но нека не пропускаме съдебната власт, чието място е точно и единствено при боклука на мафията, който се изгаря в ТЕЦ-овете на Ковачки, докато ВЕЦ-овете на олигархията изсмукват водата и превръщат страната ни в пустина.

Като споменах пустиня, някъде четох, че ако Борисов управлява пустиня, за една година ще я остави без пясък. 

Журналистът Стоян Тончев, Фейсбук

Източник/ци: https://frognews.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...