Журналист: Не мога да разбера защо Борисов се прави на луд

.
Стоян Тонев

Не мога да разбера защо Борисов се прави на луд, все едно не знае, че САЩ, както и американски фирми, искат да инвестират стотици милиони долари в Бълггария - в ИКОНОМИКАТА?!

Заводи, производителност, военна промишленост и прочее. Но не могат да го направят към момента, а искат, защото държавата се управлява с КОРУПЦИЯ и БЕЗЗАКОНИЕ! И Борисов ще бъде сменен (вероятно), защото не се справя с борбата с корупцията (такава няма - не корупция, а борба!), зачитане върховенството на закона и свободата на медиите, и всичко договори ще бъдат подписани с друг премиер. Не е изобщо трудно, като се има предвид застрашената национална сигурност, безводието, протестите, новите държавни заеми, повишаването на данъци и такси, некомпетенността, некадърността, бедността, смъртността и високата престъпност в държавните и общинските учреждения и институции.

Да не закачам "Турски поток" и дългоопашатите лъжи! Опс, "Балкански поток", извинете!

Но нека не пропускаме съдебната власт, чието място е точно и единствено при боклука на мафията, който се изгаря в ТЕЦ-овете на Ковачки, докато ВЕЦ-овете на олигархията изсмукват водата и превръщат страната ни в пустина.

Като споменах пустиня, някъде четох, че ако Борисов управлява пустиня, за една година ще я остави без пясък. 

Журналистът Стоян Тончев, Фейсбук

Източник/ци:

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Научете за преследването на Фалун Гонг от комунистическата партия

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...

Събития+      Открития+      Фалун Гонг      Китай      Наследство