Каракачанов уплашен да не изгори и той заради схемите с италианския боклук

aa

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов коментира арестът на Нено Димов с думите: Това е политическо убийство, като подчерта, че накрая нямало кой да се извини на честният и почтен човек Нено Димов.

Истината обаче е че именно Каракачанов е отговорен за назначението на Нено Димов на поста министър на “Околната среда и водите в България”, а схемата вече е ясна и на малките деца Каракачанов е взел парите на някой олигарх като Ковачки или Валентин Златев, за да предложи техният човек за поста.

Техният човек естествено си затваря в последствие очите за това как се внася боклук от цял свят в България с цел да се горят.

Затова и сега Каракачанов е уплашен, защото ще трябва да върне парите на олигарсите след като схемата с боклука се размириса, а Нено Димов се оказа в ареста за няколко денонощия и като нищо може да започне да приказва как, къде, кога и как Каракачанов е вземал, за да бъде той министър.

Естествено на всички ни е ясно, че каквото е взел Каракачанов е било отчетено и на Борисов, затова и Каракачанов в момента трепери не само за поста си, но дали и няма и той да се окаже с белезници.

bulbulgnewsbgg.blogspot.com

Източник/ци: http://onovini.eu/2

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...