Светлана, която знае всичко, предрече за президента, премиера и целия свят

.

Алена, която рекламираме безплатно...

Източник: бТВ

Светлана Тодорова Арсова – Тилкова направи на пух и прах президента Румен Радев. Емоционално се хвърлял да говори, а това било лошо. Затова пък премиерът Бойко Борисов… Ех, премиерът! Дори да има някоя трудност по пътя му – тай я решава на мига. И протяга ръка на президента, ама онзи още не я приема.

Що така? И каква е тази нова звезда на анализа и политическия коментар? Забравили сте – става дума за астролога и нумеролога Алена. По бТВ тя направи истинска аутопсия на политическия живот и хитро посочи кои са виновниците за несполуките и кои са звездочелите юнаци – управляващите, естествено, - които възнасят страната в благополучието на бъдещето.

Със завидна увереност и спокойствие Светлана-Алена разкри плановете и последствията на велики сили, на цели народи, региони и света въобще. Дори предупреди онези, които са поръчали убийството на онзи ирански лидер, че ще им се случат болести и нещастия, а те ще се чудят какво става. Ама като не гледат Алена – ще си ходят невежи и уязвими.

Алена каза още, че хората живеят добре и не са прави тези, които говорят, че имало проблеми. Ами тя самата виждала как е. Добре е. Освен това предупреди, че миналата година много работила и се уморила, затова тази година щяла да почива и да пътува. Затова нямало да има предсрочни избори. В никакъв случай! Ама ако нещо станело извънредно, да я търсят от битивито, ще направи изключение и ще обясни на народа, политиците и бизнеса за какво иде реч. Такава е, добричка, и казва на всички кое как е. Да се сещат.

Интересно, по какъв начин звездите и числата подсказват на някои хора да словославят управляващите и силните на деня и да поучават другите да внимават, защото нали…

Иван Динчев

Възходът на Румен Радев и защо има право да говори от името на народа

Източник/ци: https://frognews.bg

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...