Светлана, която знае всичко, предрече за президента, премиера и целия свят

.

Алена, която рекламираме безплатно...

Източник: бТВ

Светлана Тодорова Арсова – Тилкова направи на пух и прах президента Румен Радев. Емоционално се хвърлял да говори, а това било лошо. Затова пък премиерът Бойко Борисов… Ех, премиерът! Дори да има някоя трудност по пътя му – тай я решава на мига. И протяга ръка на президента, ама онзи още не я приема.

Що така? И каква е тази нова звезда на анализа и политическия коментар? Забравили сте – става дума за астролога и нумеролога Алена. По бТВ тя направи истинска аутопсия на политическия живот и хитро посочи кои са виновниците за несполуките и кои са звездочелите юнаци – управляващите, естествено, - които възнасят страната в благополучието на бъдещето.

Със завидна увереност и спокойствие Светлана-Алена разкри плановете и последствията на велики сили, на цели народи, региони и света въобще. Дори предупреди онези, които са поръчали убийството на онзи ирански лидер, че ще им се случат болести и нещастия, а те ще се чудят какво става. Ама като не гледат Алена – ще си ходят невежи и уязвими.

Алена каза още, че хората живеят добре и не са прави тези, които говорят, че имало проблеми. Ами тя самата виждала как е. Добре е. Освен това предупреди, че миналата година много работила и се уморила, затова тази година щяла да почива и да пътува. Затова нямало да има предсрочни избори. В никакъв случай! Ама ако нещо станело извънредно, да я търсят от битивито, ще направи изключение и ще обясни на народа, политиците и бизнеса за какво иде реч. Такава е, добричка, и казва на всички кое как е. Да се сещат.

Интересно, по какъв начин звездите и числата подсказват на някои хора да словославят управляващите и силните на деня и да поучават другите да внимават, защото нали…

Иван Динчев

Възходът на Румен Радев и защо има право да говори от името на народа

Източник/ци: https://frognews.bg

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Научете за преследването на Фалун Гонг от комунистическата партия

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...

Събития+      Открития+      Фалун Гонг      Китай      Наследство