Александър Симов: Елена Поптодорова халюцинира в тв студиото

Александър Симов
Фейсбук

Изявлението на госпожа Елена Поптодорова, че "лично" е донесла "физическите доказателства за вината на Сюлеймани за атентата в Сарафово" е изключително уличаващо и компроментиращо.

Защото е достатъчно човек да се запознае с обвинителния акт на прокуратурата по случая, за да види, че там няма нито една дума за Сюлеймани, както и пълна липса на обвинение към Хизбула.

Заради това в задачата се пита, ако "физически доказателства" има, да не би госпожата да си ги е прибрала вкъщи, както прави с кремовете по летищата?

И нормално ли е един бивш високопоставен дипломат да говори пълни глупости и да халюцинира на живо по телевизионните студиа?

Как пък никой не я попита какви са били тези физически доказателства и откъде ги е носила?

И защо в крайна сметка нито едно от тях не попада в обвинителния акт?

Казвам ви - здравната реформа у нас е истински провал. Хора, които трябва да се лекуват в покой, тишина и медикаментозна терапия, са пуснати да ръсят експертиза и халюцинации..

Източник/ци: http://epicenter.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Мненията на редакцията и на автора/ите могат да не съвпадат.

БУДНАЕРА не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Научете за преследването на Фалун Гонг от комунистическата партия

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...

Събития+      Открития+      Фалун Гонг      Китай      Наследство