Следвайте "Буднаера" в Телеграм

България – Тинестото дъно на Европа

Елена Гунчева

Понеже герберобилите са много евроатлантически настроени и приемат всяко мнение от ЕС като манна небесна, ще им препоръчам да прочетат списание „Шпишел“, в което вчера е имало публикация относно България.

България е наречена „дъното на Европа“ – по корупция и свобода на словото. Това не ви ли притеснява, или корупцията и липсата на свобода са вашата естествена жизнена среда, също като тинята?

Журналистът от „Шпигел“ отбелязва: „Но отвътре „Бат Бойко“, бивш офицер от полицията, каратист и бодигард, управлява твърдо“, подчертава Версек. По думите му законът е „това, което казва и заповядва Борисов. Понякога е достатъчно телефонно обаждане или есемес“. Затова и „системата има малко прилики със същинско върховенство на закона“.

Законите в България, значи, СА БОРИСОВ! Аз никога не съм имала съмнения в диктатурата, която той установи незабавно след вземането на държавната власт. Докато българите щракаха с пръсти под виенето на Азис и фолк певачки, държавата им беше превзета от един прост телохранител, който СТАНА ЗАКОНЪТ НА ДЪРЖАВАТА!

Виждам всеки ден призиви да съдим правителството за водата, въздуха, боклука….О, наивний българино, отдавна изтърва възможността законно да направиш нещо в тази държава. Все едно да сте на територията на Коза Ностра и да ги заплашвате, че ще ги съдите!

Борисов БЕЗ САНКЦИЯ ОТ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ и БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ НАРОД допуска гвардията на краварите в България. Кой ти е разрешил да пускаш чужди войски на свещената българска земя, бе телохранителю на Тодор Живков. Поне от него нищо ли не научи!

Във Враца също е открит италиански боклук. А мутрата пита кой му е….в гащите! Защото дори на европейските му господари им писна от мазното му малоумие!

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!