Русофилът Костадин Костадинов скърби за ген. Солеймани, обяви САЩ за терорист №1, а българското правителство за окупационно

Костадин Костадинов

Костадин Костадинов

Фактор.бг

Отчаяният русофил Костадин Костадинов, представящ се и като лидер на маргинална проруска партия и губещ на всички избори в България се опита да извлече от убийството на иранския генерал Касем Солеймани политически дивиденти. От страницата си във фейсбук той обяви САЩ за терорист №1 в света, погазвали международното право и въвличащи света в Трета световна война. Фалшивият родолюбец обаче и дума не споменава за наглите нападения на Иран срещу обекти и бази на САЩ и убити невинни американски граждани. За него няма значение и фактът, че Солеймани се сочи като поръчител на атентата в Сарафово. Варненският политик, който бе бит преди години за нагло поведение от депутата Веселин Марешки угодно мълчи и когато руски военни части и частни армии избиват невинни граждани в Сирия и Ливан. Той настоява още да бъде незабавно свалено окупационното правителство на ГЕРБ и Патриотите, защото ни въвличали във война на страната на САЩ.

Ето и словесните стенания на отчаяния русофил: 
„Преди 2 дни по заповед на американския президент Тръмп американските военни подло убиха втория човек в държавната йерархия на Иран - ген. Касем Сюлеймани. Мотивът на Тръмп - бил заплашвал американските интереси...


Това, че САЩ са държавата, провеждаща безнаказан държавен тероризъм от повече от 200 години, е ноторно известен факт. Новото в случая обаче е, че сега световен терорист номер 1 посегна на държава, която може да отговори и ще отговори подобаващо на терористичната атака на американците. От тук следват 2 въпроса:
1. Кой точно високопоставен американски държавник ще убият иранците за отмъщение?
2. Кога точно ще почне войната, която американските терористи заплашват да превърнат в Трета световна?
От десетилетия насам САЩ са най-голямата заплаха за световния мир, отдавна надминала хитлеристка Германия, фашистка Италия и милитаристична Япония от времето на Втората световна война. Като човек и убеден привърженик на основополагащите принципи на международното право след 1945 г. се надявам този път световния терорист да получи наказание за своите престъпления. А и по този начин и България, едва дишаща под робския американски режим, ще получи шанс да извоюва отнетата си свобода.
На финала да не забравя да питам - ако има война между САЩ и Иран, ние като страна, съюзник на САЩ и имаща 4 американски бази на своя територия (и предлагаща още една допълнителна във Варна), какво ще правим? Готово ли е продажното колониално правителство на ГЕРБ и МВРО да вкара България във война и да я превърне в прицел на ирански атаки? В такъв случай дълг и задължение на всички нас ще бъде незабавното премахване и сваляне на корумпирания окупационен режим. С цената на всичко”.

Костадинов, който в социалните групи гальовно наричат Копейкин е тясно свързан с БСП и Румен Радев, а заедно с хората си често участва в провокации. Освен това е любимец на Руското посолство, което охотно публикува антибългарските му изяви.

kostadinov_fb.jpg

Източник/ци: https://faktor.bg/b

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...