Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Русофилът Костадин Костадинов скърби за ген. Солеймани, обяви САЩ за терорист №1, а българското правителство за окупационно

Костадин Костадинов

Костадин Костадинов

Фактор.бг

Отчаяният русофил Костадин Костадинов, представящ се и като лидер на маргинална проруска партия и губещ на всички избори в България се опита да извлече от убийството на иранския генерал Касем Солеймани политически дивиденти. От страницата си във фейсбук той обяви САЩ за терорист №1 в света, погазвали международното право и въвличащи света в Трета световна война. Фалшивият родолюбец обаче и дума не споменава за наглите нападения на Иран срещу обекти и бази на САЩ и убити невинни американски граждани. За него няма значение и фактът, че Солеймани се сочи като поръчител на атентата в Сарафово. Варненският политик, който бе бит преди години за нагло поведение от депутата Веселин Марешки угодно мълчи и когато руски военни части и частни армии избиват невинни граждани в Сирия и Ливан. Той настоява още да бъде незабавно свалено окупационното правителство на ГЕРБ и Патриотите, защото ни въвличали във война на страната на САЩ.

Ето и словесните стенания на отчаяния русофил: 
„Преди 2 дни по заповед на американския президент Тръмп американските военни подло убиха втория човек в държавната йерархия на Иран - ген. Касем Сюлеймани. Мотивът на Тръмп - бил заплашвал американските интереси...


Това, че САЩ са държавата, провеждаща безнаказан държавен тероризъм от повече от 200 години, е ноторно известен факт. Новото в случая обаче е, че сега световен терорист номер 1 посегна на държава, която може да отговори и ще отговори подобаващо на терористичната атака на американците. От тук следват 2 въпроса:
1. Кой точно високопоставен американски държавник ще убият иранците за отмъщение?
2. Кога точно ще почне войната, която американските терористи заплашват да превърнат в Трета световна?
От десетилетия насам САЩ са най-голямата заплаха за световния мир, отдавна надминала хитлеристка Германия, фашистка Италия и милитаристична Япония от времето на Втората световна война. Като човек и убеден привърженик на основополагащите принципи на международното право след 1945 г. се надявам този път световния терорист да получи наказание за своите престъпления. А и по този начин и България, едва дишаща под робския американски режим, ще получи шанс да извоюва отнетата си свобода.
На финала да не забравя да питам - ако има война между САЩ и Иран, ние като страна, съюзник на САЩ и имаща 4 американски бази на своя територия (и предлагаща още една допълнителна във Варна), какво ще правим? Готово ли е продажното колониално правителство на ГЕРБ и МВРО да вкара България във война и да я превърне в прицел на ирански атаки? В такъв случай дълг и задължение на всички нас ще бъде незабавното премахване и сваляне на корумпирания окупационен режим. С цената на всичко”.

Костадинов, който в социалните групи гальовно наричат Копейкин е тясно свързан с БСП и Румен Радев, а заедно с хората си често участва в провокации. Освен това е любимец на Руското посолство, което охотно публикува антибългарските му изяви.

kostadinov_fb.jpg

Източник/ци: https://faktor.bg/b

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!