Елена Гунчева: Авторитетният „ПИК“ срещу ментето „Шпигел“

Признавам, днес Неделчо кърти мивки и убива змея с ластик! Изпитвам неохотно възхищение към такова „перде“, което не виждайки тинята, в която е затънало, си позволява да плюе и обижда световноизвестно немско издание.

Разбираме от пик-ливата медия, обслужваща с ибрик в ръка ГМР, че „Шпигел“ било менте и фабрика за фалшиви новини. Което вече никой не вземал на сериозно! За разлика вероятно, от самото пик-ливо издание, изживяващо се като арбитър на истината и стожер на почтената журналистика!

И пак да подчертая разликата между цървул, кандидат на физкултурните науки и възпитан и ерудиран човек. Първият, без значение кой го критикува, реагира като селски хъшлак без възпитание, който налита на бой при най-малкото нещо, и вторият – който ако обърне внимание на подобно нещо, ще коментира, че има свобода на пресата и ще спре абонамента си за списанието.

И понеже знаем, че пик-ливата медия се задейства само при заповед, явно ГМР реагира като ухапан по най-милото си. Страната на танте Меркел, страната, в която той се фотка с европейските лидери, страната на спонсорите на ГЕРБ, изведнъж да го критикува! Е, може ли сега таквоз нещо!!!

Изглежда смешно и жалко. Какъвто всъщност е ГМР. Който трудно приема, че цял свят вижда нищожността му.

* Интересна ми е реакцията на „Шпигел“ при запознаване с пик-ливото пасквилче!

Елена Гунчева

Снимка на Шести септември - страница на Елена Гунчева.

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...