Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Елена Гунчева: Авторитетният „ПИК“ срещу ментето „Шпигел“

Признавам, днес Неделчо кърти мивки и убива змея с ластик! Изпитвам неохотно възхищение към такова „перде“, което не виждайки тинята, в която е затънало, си позволява да плюе и обижда световноизвестно немско издание.

Разбираме от пик-ливата медия, обслужваща с ибрик в ръка ГМР, че „Шпигел“ било менте и фабрика за фалшиви новини. Което вече никой не вземал на сериозно! За разлика вероятно, от самото пик-ливо издание, изживяващо се като арбитър на истината и стожер на почтената журналистика!

И пак да подчертая разликата между цървул, кандидат на физкултурните науки и възпитан и ерудиран човек. Първият, без значение кой го критикува, реагира като селски хъшлак без възпитание, който налита на бой при най-малкото нещо, и вторият – който ако обърне внимание на подобно нещо, ще коментира, че има свобода на пресата и ще спре абонамента си за списанието.

И понеже знаем, че пик-ливата медия се задейства само при заповед, явно ГМР реагира като ухапан по най-милото си. Страната на танте Меркел, страната, в която той се фотка с европейските лидери, страната на спонсорите на ГЕРБ, изведнъж да го критикува! Е, може ли сега таквоз нещо!!!

Изглежда смешно и жалко. Какъвто всъщност е ГМР. Който трудно приема, че цял свят вижда нищожността му.

* Интересна ми е реакцията на „Шпигел“ при запознаване с пик-ливото пасквилче!

Елена Гунчева

Снимка на Шести септември - страница на Елена Гунчева.

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!