Нинова оплю БЛАГОДЕНСТВИЕТО на Бойко: Борисов превърна страната в сметище –– Сметище ама СТАБИЛНО, сметище ама потънало в БЛАГОДЕНСТВИЕ!

„Борисов превърна страната в сметище за всичките тези години. Когато ти е разрешен вносът, винаги може да се намери и корупционен елемент, да мине през институциите и органите на властта и боклукът да влезе в страната. Но когато има забрана, това е една много тежка мярка. Имаме отговор от министъра, че за пет години са внесени 734 хил. тона от трети страни, не от Европа. От Европа не ги знаем колко са количествата заради свободното движение на стоки“. Това каза в предаването „Неделя 150“ по БНР лидерът на БСП Корнелия Нинова. Тя обяви, че левицата подготвя законопроект, с който да се забрани внос на битови боклуци, болнични отпадъци, от трети страни в България.

„От 2017 г. досега 17 пъти сме поставяли в парламента темата за водата на Перник, а за вноса на боклуци – 47 пъти. И никой не ни чу. Във всички въпроси, които сме поставяли, сме предлагали какво да се прави“, подчерта Корнелия Нинова.

Според нея в Перник има много въпроси за изясняване. „За десет години цената на водата за хората е увеличена три пъти. Уж с цел инвестиции във водопреносната мрежа. Само че за тези десет години е сменена 0,5 процента от водопреносната мрежа и над 60 процента от водата изтича. Трябва да се носи и политическа, и наказателна отговорност. Къде са парите?!. Водата на България изтича пред очите ни заради безхаберие, некомпетентност и корупция“, коментира лидерът на БСП.

Корнелия Нинова посочи, че смяната на министри не решава проблемите, „защото политиката продължава, трябва да се промени моделът“.

На въпрос дали ще се кандидатира отново за председател на партията, Нинова отговори: „Няма да се самокандидатирам. Ще изчакам конференциите и номинациите… Не бих сменила посоката, в която се движим... Винаги бих дала път на умни, кадърни и почтени хора“.

Източник/ци: http://glasove.com/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...