Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Илиян Василев: Отваряйте шампанското - ”няма воден Апокалипсис, няма проблем”

.
Илиян Василев

Това което виждам по БТВ днес от Жени Марчева и водната криза си е класика. Препоръчвам го на Господарите на Уеба. Кашпировски ряпа да яде. Темата се открива с интервю с кмета на Перник, който в следващия мандат направо си е готов за ГЕРБ.
Изолира премиера от отговорност и се направи на разсеян по темата дали подкрепя вота на "неговата партия" на недоверие.

Уж го прави в името на прагматизма да помогне на Перник с пари. Но забрави за отговорността, за критиките, за задължението си пред своите съграждани да посочи виновниците, защото бедствието не е природно, а причинено от управници.

Марчева започна с думите на министъра на РРБ, че воден апокалипсис няма да има. А кмета говори за проблем, след проблем, но нито на един от тях няма решение в близък план. В смисъл корабът потъва, но всичко е под контрол, организирано.

Накрая на интервюто, Жени отново се включва "с тази оптимистична" новина отиваме при репортера ни на язовир Тича. И там поредица от тревожни новини, течове, изобщо мрак отвсякъде.

И накрая Марчева обобщава с думите на министър "Аврамова" Воден апокалипсис няма.

Отваряйте шампанското, дами и господа. Празнувайте.

Медиите като слуги. Жалко, имах по високо мнение за нея и БТВ. А трябваше да застанат от страната на потребителите, на гражданите и да притиснат властта, защото нейна е отговорността за несъстоялата се реформа във водния сектор, за изхарчените милиарди лева и сегашното състояние, за корупцията която източва язовирите, за липсата на елементарен човешки морал.

Спирам защото, тощу виж Марчева се намеси след този пост с нейното "няма Апокалипсис, няма проблем".

Илиян Василев, Фейсбук

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!