Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Как ще ги стигнем… ромляните? Бебе 2020 пак е от смуглия етнос

Как ще ги стигнем… циганите? Бебе 2020 пак е от смуглия етнос

Българките не щат да раждат, ромите не щат да се интегрират, нацията отива на кино

Автор: Евгени Чертовенски

Не съм специалист по статистика и виртуалната хигиена ме спира да влизам в сайта на НСИ, но имам добра памет. Тази година първото родено бебе у нас е ромчето Райчо от 20-годишна смугла „висшистка”, която едва произнася собственото си име. Предната беше Айсун от Кърджали, а през 2017-а Динко от Сливен беше изтропан на 1 януари от 13-годишната мама Златка. По-назад не ща да се връщам, но както пишеше в. „Народна младеж” навремето – очевидно налице е тенденция.

Абе, раждат ли се изобщо някакви българчета в България? Всички знаем, че тукашните граждани са евтина стока, въпреки че наличността им е безкрайно оскъдна, но това минава всички граници на здравословния цинизъм. Нали при пазарната икономика търсенето и предлагането трябва да са свързани? Защитаваме бездомните кучета и пролетните цветя, дюните на Арапя и популацията от пчели, а за хората кой ще се сети? Няма ли НПО, фондация или комитет, който да се погрижи за онези, обикновените, които не са нито цигани, нито гейове, транс-мета-гама-сексуални или принадлежащи към някое от актуалните либерастки малцинства?

Онзи ден научих, че например цикламата и орхидеята са защитени от някаква си Вашингтонска конвенция. Над 30 000 души са подписали петиция да опазим прилепите от санирането. Хубаво, ще спасим флората и фауната, но скоро на нищожната ни територия няма да има нито един българин, който да им се порадва. Защото е много по-важно да следваш линията на новия зелено-либерален фашизъм, отколкото да се грижиш за собствените си граждани.

Статистиката за това какво се случва в гетата е оскъдна и непълна, но множество официални институции опровергават твърдението за високия цигански прираст – голяма част от мургавите ни съграждани берат портокали в Испания, лалета в Холандия, или плодовете на неолибералната социална система във Франция. Обедняването и безработицата също би трябвало да влияят отрицателно върху ромската раждаемост. Въпреки това обаче очите ни виждат друго – циганският прираст в България е най-висок и увеличава ежедневно относителния дял на тази етническа група сред цялото население на страната.

В никакъв случай нямам намерение да държа сметка на когото и да било как, защо и с кого обменя телесни течности със или без предпазни средства. Мен броят на циганите никак не ме притеснява. Драмата е, че 87% сред тях са с основно или по-ниско образование, едва една пета са трудово заети, при това над половината в тази група са ангажирани във временни и случайни дейности. Добре, че са камионите от Чистотата.

Без работа са 59% от младите роми. Всеки втори от този етнос живее в жилище без канализация. През 2010 г. сме достигнали максимума на ромски деца, които посещават детска градина - мижави 5%.

И какво се получава – българките хем си стискат баджаците и не щат да раждат, хем не успяваме да си приобщим циганите. А казват, че в Австралия овцете били 100 пъти повече от хората. Не, тук овцете са най-много на глава от населението, защото всички сме такива. И по този повод скоро ще изчезнем до последния, след като ни спрат евроинтеграционния фураж. България е мъртва, да живее България!

Източник/ци: https://lupa.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!