Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов: 2019-а беше добра година! Продължаваме да $%@&^^...! Решимостта ни идва от доверието, което получихме 2 пъти на избори!

Продължаваме да УСВОЯВАМЕ???

Решимостта ни идва от доверието, което получихме 2 пъти на избори!

2019-а беше добра година за България. Работихме много и във важни посоки - за повишаване на доходите на българите, за ускоряване растежа на икономиката, за увеличаване на чуждестранните инвестиции, за разкриването на нови работни места. 

Това написа в страницата си във Фейсбук в първите минути на Новата година премиерът Бойко Борисов. 

И продължи:

"Страната ни придобива и най-модерните самолети на Балканите, с което за пореден път затвърдихме евроатлантическия път на България. Не липсваха и предизвикателства и проблеми. Правителството обаче положи всички усилия и предприе необходимите действия за решаването им. И през 2020 г. ще продължим да работим по изпълнението на основните ни приоритети. Инвестициите в образованието и здравеопазването едновременно с реформирането на двата сектора е водещата ни задача. Работата по изграждането на магистрали, газопроводи, жп линии, болници, читалища, училища, детски градини, храмове и спортни обекти също ще продължи.

Решителността ни идва от доверието, което ни гласувахте и на двата избора през 2019 година. Още веднъж използвам възможността да Ви благодаря и да уверя, че отчитаме грешките си и се учим от тях. Моралните стандарти ще продължат да са водещи в отношенията ни с гражданите. И това, което мога да обещая е, че ще работим решително по всички проблеми пред страната и до края на мандата ще изпълним ангажиментите от управленската програма на правителството.

Пожелавам на всички много здраве, щастие и сили, за да се справим заедно с изпитанията през новата 2020-а година!
Честита Нова година!"

Източник/ци: http://epicenter.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!