Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ГЛЕДАЙТЕ ПЕРНИК и се сетете за Своге, за Мизия, за Хитрино, за Бисер…

Общото е, че всички загинали са жертви на корумпираното и некадърно управление на Буда и котерията му! Всеки мандат на Борисов и всяка година от неговото управлявление са белязани със смърт, гейтове, скандали и трагедии!

ПОМНИТЕ ЛИ СВОГЕ? Миналата година беше…

20 българи загинаха! И пак никой нищо не е знаел! И пак виновни няма! И пак главният прокурор го „взе под наблюдение“! Същият срамен цирк играят и сега в ПЕРНИК – сушата била виновна и никой не е знаел нищо! И в Своге, както и в Перник – милиони „усвоени“ за рехабилитация и ремонти и накрая – половин гробище жертви! И тогава Буда ревеше, че ще наказва всички, които „имат отношение“! Да сте чули за наказан, или осъден? И тогава Буда ревеше, че едни гадове искат да му вземат властта! И сега реве, че всички ще бъдат наказани и водната криза била заговор срещу него! Абе, мутрак! Ти и алчните ти и крадливи калинки ни убивате и какво очакваш? Ще мечтаеш за оставка, ще бъдеш свален от власт по най-позорен начин, както всеки диктатор и убиец накрая ще се страхуваш не само от огледалото, а и от собствената си сянка!

БОЕЦ разкрихме, че Борисов е знаел половин година преди катастрофата в Своге за дефектите на пътя и не си е мръднал пръста! Бъдете сигурни, че и сега е знаел за целият грабеж и цялата свинщина в Перник, та нали на него се отчитат за всеки откраднат лев в тази държава! Как мислите, може ли някой да открадне цял язовир с вода и да не си плати на боса на мафията? Стига глупости!

А ХИТРИНО ПОМНИТЕ ЛИ? А МИЗИЯ, А БИСЕР? А ДЬЕСЕТКИТЕ ДРУГИ ТРАГЕДИИ? Паметници на корупцията и мракобесието на мафията платено с кръвта на невинни българи! И всеки път Буда се кълне, че нищо не е знаел, че ще накзва наред и че тези преди него са виновни! Само че, преди Борисов управляваше пак Борисов, а преди това също! 10 години престъпна мафиотска власт, грабеж и смърт.

Най-срамното е, че убийците се правят на спасители! Сега правителството на Борисов щяло да даде, да направи, да ремонтира… ТЕ докараха перничани до воден режим и сега ще ги спасяват и даже очакват да са им благодарни! Нали не сте забравили, че в Перник управлява ГЕРБ последните 4 години, а последните десет упарвляват и страната? Както със здравеопазването направиха, откраднаха един милиард и половина от резерва на здравната каса и после „дават“ пет милиона на медицинските сетри и събираме дарения за операции и трансплантации, защото пари няма! ИЗРОДИ!

А ПОМНИТЕ ЛИ ПРЕВРАТА дето съчиниха, преди протеста на БОЕЦ пред съдебната палата срещу избора на Гешев? Дори националното радио спряха от страх, а Цацаров нареждаше, че преписката е на бюрото му. Управляват ни абсолютни лъжци, крадци и престъпници! И по-голям от алчността им е само техният страх. Толкова ги е страх, че вече им се привиждат заговори и преврати дори в собствените им малоумия и грабежи. Ще се самоизядат и самосвалят от алчност, наглост и некадърност и страх! И ще плащат за всичко. Толкова кръв и мъка човешка има по ръцете им…

БОЕЦ никога не се отказваме.

КОРУПЦИЯТА УБИВА!

ИДВА ВИДОВДЕН!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!