Следвайте "Буднаера" в Телеграм

13-ти Смъртен грях? Който вярва, че има корупция и кражби не обича Бойко, Стабилността и Благоденствието на ГЕРБ! Борисов в Ст. Загора: Какъв е този умишлено налаган скептицизъм? Обещавам за 2020 г. работа и стабилност

big_Boiko_Borisov0

Преди Новата 2020 година Бойко Борисов благодари на българите, които работят, за да осигурят стабилност за държавата, благодари и на колегите си в правителството. Той изрази неудовлетворение от „умишлено налаган скептицизъм“. Мотото за следващата година на премиера ще бъде: Работа и стабилност.

Има вода в пещерите за Перник, обяви в Стара Загора премиерът Бойко Борисов.

По думите му от 1952-53 г. не са сменяни водопроводните тръби. Предстои полагането на 80 км тръби. 

Премиерът благодари на старозагорското „ВиК“ дружество, чиито специалисти сега помагат в Перник. Той подчерта, че всички виновни ще понесат отговорност. Бойко Борисов припомни, че има кметове, които са отказали да участват в европейските проекти за подмяна на водните цикли, предаде БТА. 

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров изрази благодарност, че правителството е осигурило 1 млн.лева, с които са подменени водопроводните тръби от местността „Бешбунар“ и сега гравитачно градът получава безплатно вода. 

До 2021 г. трябва да бъде открита нова многофункционална спортна зала, която ще бъде построена в Новия парк на Стара Загора. 

През новата година предстои изграждането на най-големия тунел в България. За строителството ще се конкурират български и австрийска фирма.

Петел

Източник/ци: http://onovini.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!