Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Перник, нямате вода, защото сте „червени бок**ци и винкели“!

Елена Гунчева

На страницата на мутрата, където е качил публикация с вчерашното му разхождане до Михалково, стават интересни дискусии. Много хора вече имат куража там да го критикуват, което и трябва да се прави, за да се види истинското отношение към него. Един коментар ми направи много грозно впечатление. На коментар „А в Перник няма вода!“, някакъв си Жан Иванов коментира, че защото са червени боклуци и винкели!!

И това на Бъдни вечер. Това са феновете на Борисов. Те намират за съвсем нормално там, където има „комунисти“ /то БКП има членски състав в момента половин файтон хора, ама как да го обясниш…/, хората да бъдат наказвани. В случая – да нямат вода, дори да не могат да се изкъпят за светлите празници!

Ужасих се! С този начин на разсъждаване могат и концлагери да отворят. И да затварят хора, защото критикуват властта. Да смятат, че след като се критикува Борисов, този, който го критикува, е нормално да няма ток, вода, дори средства за живот…..

Докъде ще стигнем в тази дива, дива омраза и огромна простотия и злоба?

Перник, простете. Много пъти съм се шегувала с града ви, вярно, заради майтапа. Но сега осъзнавам докъде може да стигне безумието. Вместо цяла България да съчувства и да правим усилия да ви помогнем, феновете на Борисов се чувстват радостни и щастливи, че сте наказани!

Боже, прости им, но те знаят какво правят!

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!