Следвайте "Буднаера" в Телеграм

В Китай откриха шест „чудовища от Лох Нес” накуп

Близо до границата на Китай със Северна Корея са били забелязани едновременно няколко „чудовища от Лохнес”.

Местен телевизионен репортер успял да заснеме шестима „роднини” на легендарното „чудовище от Лох Нес”. 20-минутният видеозапис, заснет на китайското езеро Тянчи близо до границата със Северна Корея, е предаден на телевизия Синхуа.

Авторът на сензационните материали Чжоу Юншен казва, че на записа се вижда как праисторически животни плуват по двойки в паралелен курс, съобщава ФактNews, като се позовава на "Чайна Дейли". На друг фрагмент те плуват вече заедно, оставяйки следа по повърхността на езерото с вулканичен произход с дълбочина 373 метра.

Юншен твърди, че е заснел всички видео и фотоматериали с „чудовищата от Тянчи” на 6 септември. Журналистът казва, че шестте тайнствени животни са плували в продължение на час и половина, а след това са изчезнали.

„Те можеха да плуват със скоростта на яхта, от време на време изчезвайки под водата. Впечатляващото е, че те плуваха подредени, като че някой им даваше заповеди”, разказва Юншен.

Легендата за това, че дълбините на езерото Тянчи се обитават от чудовище, съществува от последните 100 години. Учените обаче отхвърлят тези предположения, смятайки езерото за много студено, за да бъде обитавано от големи животни. Общо над 30 са свидетелствата за съществуването на „чудовището Тянчи”, събрани от посетители на езерото през последните 20 години. Но на всички заснети видеоматериали обектът е прекалено далеч, за да може с някаква сигурност да се състави представа за него. /Newsru-БГНЕС

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Източник/ци: Dnes+

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!