Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мента: Предлагам да намалим заплатите с 50%, само така ще преборим кризата

Менда Стоянова

Менда Стоянова, която е председател на бюджетната комисия в Парламента, коментира мерките, които трябва да се вземет в България, за да се справим с икономическата криза, която ще ни връхлети след като отмине Covid 19.

Според народната представителка от Герб, първото което трябва да направят всички фирми в България е да намалят на 50% заплатите на всички свои служители, така ще им останат пари, да се справят с кризата, докато дойдат по-добри времена за икономиката в световен мащаб.

Трябва всички българи да са наясно, че затягането на коланите за пореден път, ще ни даде по-голям шанс да се справим по-бързо с кризата и да изпреварим дори икономики като тези на Италия и Великобритания.

Фирмите не трябва да очакват, че държавата ще им даде всичко, за да преодолеят икономическата криза, а да вземат сами мерки, които да са ефективни на фона цялата световна рецесия която предстои в близко бъдеще.

От вчера депутатът взема 9600 лв. с бонусите, вдигнаха си заплатите и министрите: не е шега

Запитана дали заплатите на депутатите и министрите също не трябва да се намалят при такова положение, депутатката от Герб заяви, че и в момента заплатите на политиците са ниски, затова и там не трябва да се мисли за намаление, защото всички сме наясно, че ниските заплати на министри и депутати са сериозно предизвикателство пред тях да се корумпират в полза на определени лобита и бизнесмени в България.

Австралийски депутат: Който е близо до ККП е в голяма опасност

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

източник: https://ovtzanews.blogspot.com

Източник/ци:

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!