Следвайте "Буднаера" в Телеграм

„Вие си изберете къде е по-добре да умре баща ви у вас или в болница” ми каза генерал Мутафчийски

Мутафчийски

МОЛЯ ВИ СПОДЕЛЕТЕ ЗА ДА СТИГНЕ ДО МЕДИИТЕ !!!

„Вие си изберете къде е по-добре да умре баща ви у вас или в болница” ми каза генерал Мутафчийски.

Кризисният щаб на България ще убие болните в България не COVID19.

С това заключение приключи денят ми.

Баща ми страда от деменция, има четири стенда и от три дена има затруднено дишане. На легло е от година .

От два дена се опитвам да намеря болница в София където да го прегледат ,настанят и лекуват , но уви . Оказа се , че с 330 заразени до днешният ден в цяла България , София не разполага с болнични легла за болни който не са заразени от Корона вирус .

В болница ‘Света Ана” от два дни никой не отговаря на телефона . Болница “Токуда” не приема пациенти понеже са под карантина , според служителката отговаряща на телефона . Служител от спешното отделение в болница “Лозенец” , любезно ми обясни , че ако доведа баща ми ще го прегледат , но ако отрият респираторни проблеми няма да го приемат . Това било нареждане на шефа на болницата . Препратиха ме към Военна болница и Пирогов .

От спешното на Военна Болница ми отговориха, че не трябва да водя баща ми там понеже те приемат само болни с инсулти и инфаркти . Трябвало да си намеря друга болница . След като попитах докторката за нейното име, тя безцеремонно ми затвори телефона .

Глобалната пандемия е могла да се избегне, ако Китай е действал по-рано, открива проучване

"Всичко е фалшиво" - Жители на Ухан разобличават "намаляващите" случаи на коронавирус в Китай

21 МИЛИОНА ИЗЧЕЗНАЛИ в Китай при COVID-19

Нямах друг избор освен да позвъня на 112 и да помоля за помощ . Не след дълго се появи мила , млада докторка която обстойно прегледа баща ми . В листа отбеляза , че няма възможност да се хоспитализира в момента след разговор от РКЦ. От РКЦ и обясниха , че в цяла София в момента няма нито едно свободно легло което да бъде настанен умиращият ми татко .

Отчаяна реших , че единствения шанс на татко ми да влезне в болница е усмихнатият от телевизията генерал -професор Мутафчийски . След дълги опити да се свържа с него реших да го пресрещна след Брифинга в 5 часа в Министерския съвет .

Намаляващият брой на заразени е политическо решение. Само 7% от труповете се отчитат в крематориум. Поръчани са един милион торби за трупове от фабрика през февруари: Китайският режим разпространява дезинформация, за да скрие произхода на ККП-вируса

След като брифинга приключи , проф. Мутафчийски излезна и аз се запътих към него . Плачеща му обясних в каква ситуация се намирам ,а той ми отговори “Госпожо Вие сама преценете къде е по-добре да умре вашият баща в болница или в къщи”. Обясни ми ,че в военна болница няма места и ме посъветва да се обърна към 2ра градска болница, където според РКЦ-то няма места . При въпроса как да го транспортирам до там , тъй като Бърза помощ отказва , частните линейки също се плашат като чуят ,че някой има респираторни проблеми, той ми отговори да си намеря начин .

Последните ми надежди бяха в Пирогов . Дано там се смилят и да го приемат . Както винаги не останах разочарована . Двама млади доктори приеха баща ми и след направен тест за Корона вирус го приеха в Второ вътрешно отделение. Теста се оказа НЕГАТИВЕН .

Преди да си тръгна от там ми казаха , че съм направила добре ,че съм доведа баща ми при тях , понеже в Пирогов никога не отказват .

Оказа се , че единствено лекарите в Пирогов имат сърца и са готови да се борят за един 81 годишен дементен старец. Този старец е моя баща. Баща който безкрайно много обичам и съм готова до сетният си дъх да се боря за него .

А на генерал Мутафчийски мога само да му пожелая един ден той да се окаже в подобна ситуация . И да не забравяме , че кълбото се върти !!!

Моля ви препратете това мое писмо да всеки който смятате , че би искал да разбере как се справя Кризисния щаб в България .

Антоанет Георгиева

източник: http://afera.bg

Най-важното за оцеляване от ККП-вируса (Ухан)

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!